Gino Vannelli naar Hedon Zwolle

Zwolle – Zondag 13 november geeft de Canadese zanger Gino Vannelli een concert in Zwols poppodium Hedon. Met een groovy mix van jazz, funk, soul en pop en ijzersterke songs als People Gotta Move en Wild Horses wist de man wereldwijd te overtuigen. Na het optreden nemen de DJ’s van Soulclap het heft in handen om nog door te swingen tot in de late uurtjes.

De Canadese zanger Gino Vannelli wist in de jaren 70 een bijzonder eigen geluid neer te zetten. Met zijn tweede album Powerful People, waarvan het funky nummer People Gotta Move afkomstig is (ook bekend van de ANWB-reclame) kreeg Vannelli voet aan de grond in Nederland, om enkele jaren later hits te scoren met het zwoele Wild Horses en het melancholische Hurts To Be In Love. Met alweer 16 studioalbums op zak, waarvan het meest recente werk A Good Thing dateerd van 2009, is Vannelli nog altijd een graag geziene gast wereldwijd. Zo stond de man o.a. op het North Sea Jazz festival (2008) en het Java Jazz Festival (2007) op Jakarta.

Soulclap

De Deejays van Soulclap nemen de afterparty voor hun rekening wat resulteert in een eclectische mix van Feel Good Soul, Future Funk Breaks, Rauwe Funk, Exotische Wereldmuziek, opzwepende (Nu) Jazz en vette Hiphop. Kortom, Funkiness alom & Groove vanuit de ziel.

GINO VANNELLI

Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer: Zondag 13 november

Open : 20:00 uur

Aanvang: 21:00 uur

Entree: € 29,00 (excl. € 1,- servicekosten)

 

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.