‘Spiegel’ zoekt mensen uit de GGz

Zwolle – Moet er in Stadshagen een inloopcentrum komen? Informeert de gemeente de inwoners actief over de WMO? Wat zou je niet willen missen in jouw wijk? Het zijn vragen waarop het GGz-beraad Overijssel de komende weken graag een antwoord wil. Het beraad vraagt mensen uit Zwolle die gebruik maken van de geestelijke gezondheidszorg om mee te doen aan het onderzoek de (O) GGz Spiegel.

logoggzberaads.jpg

Via de (O) GGz Spiegel worden zowel beleidsmakers als inwoners naar hun mening gevraagd. Met het eindrapport gaan belangenbehartigers als de WMO-raad en het GGz-beraad aan de slag. Dit is belangrijk omdat de gemeente steeds meer de verantwoordelijkheid krijgt voor de zorg van mensen. Wie daar toe in staat is kan de vragenlijst zelfstandig invullen op de website: www.ggzberaad.nl. Voor een papieren lijst kun je mailen naar s.hofstra@ggzberaad.nl of bellen naar 06-20 160 127. Er zijn vrijwilligers beschikbaar om je te helpen bij het invullen. Iedereen met ervaring in de (openbare) GGz kan meedoen tot 15 november.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. HaHa, Heb geprobeerd de vragenlijst van GGzBeraad te voorschijn te toveren, mooi niet. Ik kom gewoonweg weer bij Weblog Zwolle terecht.
    Zal wel weer aan mij liggen!!!
    Groeten


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.