Bekeuringen bij verkeerscontrole in Zwolle

Zwolle – Zaterdag 5 november vanaf 16.00 uur vond er een algemene verkeerscontrole plaats met name gericht op snor- en bromfietsen, (fiets)verlichting en alcohol. Op het Twistvlietpad en bij het fietstunneltje aan de Eemlaan werden 115 brom- en snorfietsen gecontroleerd.

Er werd bekeurd voor de volgende overtredingen: overschrijding constructiesnelheid (12x), niet tonen rijbewijs (8x), niet in het bezit van een rijbewijs (5x). Vanuit de buurt kwamen er enthousiaste reacties op de controle. In Westenholte en Stadshagen werd vooral gecontroleerd op (fiets)verlichting. Er werden tien fietsers bekeurd voor fietsen zonder verlichting. Eén fietser werd bekeurd voor rijden door rood licht. De alcoholcontrole vond plaats aan de Mozartlaan. 136 bestuurders deden een blaastest met goed resultaat. Tegen niemand hoefde proces-verbaal te worden opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Ik kan mij niet voorstellen dat er geen bekeuringen zijn uitgedeeld.
  Ik fiets dagelijks voor mijn werk en sta er verbaasd over dat, soms in het zicht van politie, mensen tegen het verkeer inruiden of zonder licht op fietsen.
  Er gebeurt totaal niets mee.
  Totdat er een keer iets fout gaat.
  Mensen hebben het zelf niet in de gaten wat voor een gevaar ze op de weg zijn en ik blijf het jammer vinden dat de politie er totaal niets aan doet.


  ⚠️ Meld

 2. Linda moet Rik welnemen beetje gelijk geven ondanks de 35 bonnen die jij noemt kunnen het er wel het driedubbele aantalnworden.Er zijn van die bepaalde pieken dat ze controleren maar het moet eigenlijk continu gebeuren dan pas wordt het foute gebruik minder op de weg


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.