Grote zoektocht naar persoon in IJssel bij Zwolle

Zwolle – Vanaf dinsdagmiddag 13.20 uur was er bij de Katerveerdijk in Zwolle een grote zoektocht naar een persoon in de IJssel. Alle hulpdiensten, inclusief een duikteam van de brandweer, werden ingezet voor een zoekactie op en bij de rivier.

gvds.jpg
Bron: Twitter via @GerritvdStreek

De persoon werd een half uur later gevonden en werd volgens ooggetuigen gereanimeerd. Een traumahelicopter kwam daarvoor ter plaatse. Het scheepvaartverkeer op de IJssel werd tijdelijk stilgelegd. De persoon zou mogelijk van de Oude IJsselbrug gesprongen zijn. De drenkeling bleek even later overleden zijn.

wz02.jpg

wz08.jpg

wz01.jpg

actie_ijsseljo_ost.jpg
Bron: Twitter via @elineiza

wz03.jpg

wz04.jpg

wz05.jpg

wz06.jpg

wz07.jpg

wz09.jpg

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Ik zag idd de traumaheli aankomen, ik wandelde bij de vreugderijkewaard.

  Wel bizar om te lezen dat deze persoon vermoedelijk van de Oude IJsselbrug is gesprongen en mogelijk is overleden.

  Brrr… geen leuke berichten.


  ⚠️ Meld

 2. vanmorgen rond 5.35 reed ik over de mastenbroekerbrug (stadshagen) en zag in mn ooghoeken net of dr iemand zat… dacht nog,rare plek om te zitten maar misschien dat ik het me verbeelde, tis daar erg donker…. iemand dat ook gezien??? zal natuurlijk niet dezelfde zijn


  ⚠️ Meld

 3. wat maakt het nu uit of het een vrouw of man is.triest is het zeker.vooral voor die vrouw die de fiets op de ijsselbrug zag staan en de hulpdiensten heeft in geschakeld.


  ⚠️ Meld

 4. Allereerst sterkte aan de nabestaanden. Erg triest dit. Heel veel kracht voor de komende tijd gewenst.

  Ten tweede: Hulde aan WZ voor de nette, snelle en uitgebreide berichtgeving. De nieuwsconcurrent Stentor doet het met twee matige alinea’s tekst af. Complimenten aan de beheerders van deze site.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.