Boekenfestijn weer naar Zwolle

Zwolle – Een miljoen nieuwe boeken, multimedia en hobby-artikelen waarbij een scherpe prijs voorop staat. Dat is al 30 jaar het idee achter het Boekenfestijn dat elke maand plaatsvindt in een stad in Nederland of België.

25-11-2010_boeken_festival_ijsselhallen_2.jpg

Van 24 tot en met 27 november kunnen belangstellenden voor het tweede opeenvolgende jaar weer terecht in de IJsselhallen in Zwolle voor een keur aan Nederlands- en Engelstalige romans. Maar ook strips, kinder-, kook-, reis-, geschiedenis-, studieboeken en nog veel meer liggen per categorie op lange tafels in de hal uitgestald. De toegang en het parkeren zijn gratis.

Walhalla voor boekenwurmen en knutselaars

Het succes komt vooral doordat een enorm assortiment tegen bodemprijzen tegelijk wordt aangeboden. Maandag voor de beurs wordt gestart met de inrichting van de hal. In drie dagen tijd worden dan 12 trailers uitgeladen. Het aanbod bestaat vooral uit restvoorraden, voorlaatste drukken, geïmporteerde of licht beschadigde boeken. Topliteratuur is te koop vanaf € 4,95 en een kook-, reis- of kinderboek kost vaak maar 2 tot 3 euro. Naast boekenliefhebbers is de knutselaar hier ook aan het juiste adres voor een breed assortiment aan hobby- en knutselmateriaal tegen discountprijzen. Tijdens de beurs wordt het assortiment elke dag opnieuw aangevuld.

Gratis parkeren

De IJsselhallen zijn uitstekend te bereiken per openbaar vervoer en per auto. Parkeren is bovendien gratis.

Mis het niet!

Zit u graag met uw neus in de boeken? Kom dan donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 november van 10.00 tot 21.00 uur en zondag 27 november tot 18.00 uur naar de IJsselhallen Zwolle. De toegang en het parkeren zijn alle dagen gratis. Nu al nieuwsgierig? Kijk dan op www.boekenfestijn.com.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.