Bloopers winnaar Nightlife Awards Midden Nederland

Zwolle – Dinsdagavond vond in in Studio A12 in Bunnik de 8e editie van de Nightlife Awards plaats. Deze award voor populairste uitgaansgelegenheid wordt uitgereikt in 4 categorieën: Megaclub, Club, Danscafé en Beachclub.

In de categorie Danscafé is Café Bloopers de winnaar geworden van regio Midden Nederland. Een hele prestatie gezien de landelijke winnaar vorig jaar nog uit deze regio kwam. Het populaire Zwolse café heeft onder andere Café van Buren uit Nijmegen(2) en Havana uit Utrecht (3) achter zich gelaten. De winnaars regionaal maakten kans deze prijs ook landelijk te winnen. Dit heeft Bloopers helaas net niet gered, de winnaar is de bekende Après Skihut uit Rotterdam geworden met 427 punten, Bloopers kwam slechts 13 punten te kort. Dat mocht de blijdschap uiteraard niet drukken.

Bloopers is ontzettend blij en trots dat ze deze award in de wacht heeft weten te slepen en bedankt iedereen die gestemd heeft voor de support en alle medewerkers voor de inzet. Komend weekend wordt er uiteraard een groot feest gevierd met een Nightlife Award tintje.

Kanshebbers op de landelijke titel zijn aan een quickscan onderworpen door het bedrijfschap horeca en catering en daarnaast is er ook nog een onderzoek gedaan door Young Votes, deze laatste heeft onder 6000 jongeren gevraagd welke uitgaansgelegenheden men kent en wat hun favoriete danscafé, club en beachclub is. Dit vormde samen met de stemmen die de uitgaansgelegenheid heeft ontvangen het puntentotaal.

Uit de onderzoeken kwam onder andere het volgende naar voren: Bloopers in Zwolle werd in deze regiocategorie het vaakst genoemd in het Young Votes onderzoek. Bovendien kreeg de uitgaansgelegenheid de meeste voorkeursstemmen als favoriet danscafé in de regio Midden Nederland.Op met name muziekbeleid, veiligheid en hygiëne scoorde Bloopers hoger dan het landelijk gemiddelde.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Mooi, gefeliciteerd Bloopers!
  Maar wij hebben in Zwolle nog een winnaar in ons midden; nl Holtenbroeker Henk Huisman, die beste buur van de provincie is geworden! Hij kan landelijke winnaar worden, maar dan moeten er nog wel wat stemmen bij komen; dus Zwollenaren, stem op Henk Huisman op http://www.bestebuur2011.nl !

  (ga naar klassement, wel bev.link aanklikken)  ⚠️ Meld

 2. Leuk voor de Bloopers! Nu maar eens normale uitsmijters/gastheren bij de deur en het wordt echt een top café! Nu is het elk weekend raak met de argressieve uitsmijters!


  ⚠️ Meld

 3. groot gelijk joopie de uitsmijters is het grootste probleem daar met al die vechtpartijen.ze zijn meer op ruzie uit dn rust voor de zak.maar bloopers van harte gefeliciteerd met de prijs en ga voor de landelijke prij


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.