Swollwacht kiest nieuw bestuur

Swollwacht heeft woensdagavond tijdens de ledenvergadering op de Borrelboot een nieuw bestuur gekozen voor hun partij. De functie van voorzitter zal worden bekleed door de 63-jarige Johan Poel, sinds een jaar woonachtig in Zwolle. Als secretaris is verkozen Janine de Ruiter, 24 jaar en werkzaam bij een kledingzaak. Sjaak Westerhof is aangewezen als de nieuwe penningmeester van Swollwacht. Eerder heeft Westerhof in het bestuur gezeten van de Centrale Commissie Oranje en Winkeliersvereniging CityCentrum.

De laatste maanden zijn de bestuurlijke taken in handen geweest van een ad-interim bestuur, bestaande uit William Dogger, Trudy Kistemaker en Freddy Eikelboom. Naast een nieuw bestuur zijn er ook twee ombudsvrouwen gekozen, namelijk Herma Schapink en Linda Beijer. Zij vormen een schakel zijn tussen de burger en de ambtenarij. Burgers die vragen hebben over bepaalde zaken kunnen terecht bij de ombudsvrouwen. Zij zullen in gesprek gaan met de betreffende ambtenaar.

Naast het verkiezen van een nieuw bestuur en ombudsvrouwen zijn er ook twee leden in het zonnetje gezet. Peter de Boer en Klaas Morsink, trouwe Swollwachtleden van het eerste uur, zijn benoemd tot ‘leden van verdiensten’.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer