Clubcard FC Zwolle wordt gratis

Zwolle – Het wordt nog gemakkelijker om een wedstrijd van FC Zwolle te bezoeken. Naast de seizoenkaart heeft FC Zwolle een clubcard en deze is vanaf vandaag gratis aan te schaffen. De clubcard is een klantenpas waarmee je voor elke wedstrijd, ook risicowedstrijden, kaarten kunt kopen. Schaf vandaag nog een FC Zwolle clubcard aan en mis geen wedstrijd meer!

Een clubcard zorgt voor veel gemak, wanneer je incidenteel een wedstrijd van FC Zwolle wilt bezoeken. Je kunt met een clubcard terecht bij alle TicketBoxverkooppunten in heel Nederland. Er is altijd een TicketBoxverkooppunt bij jouw in de buurt. Een clubcard is gratis en is vier jaar geldig. Na deze vier jaar kun je jouw clubcard verlengen. Je kunt de clubcard bestellen door het clubcardformulier te downloaden, uit te printen en op te sturen, samen met een kopie van een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) naar het postadres van FC Zwolle. Natuurlijk kun je ook bij de receptie van FC Zwolle langs gaan om de clubcard aan te vragen. Let op: je mag maar van één betaald voetbalclub in Nederland een clubcard hebben.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Zal z’n beloop wel hebben. Zo’n clubcard heb je alleen wat aan als je geen seizoenskaart hebt.
    Enige echte voordeel van die card is dat je voor risicoduels ook op andere plekken dan op het kantoor van FC Zwolle aan kaarten kan komen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.