Jonge ondernemers uit de kleren

Zwolle – Twee leden van het innovatieve Zwolse ondernemerscollectief 03KR8 zijn uit de kleren gegaan om te ervaren hoe het voelt om je kwetsbaar op te stellen. Het doel van de actie is om de activiteiten van de komende periode onder de aandacht te brengen.

kwetsbare_ondernemers.jpg

Elke zes weken buigen de vijf leden van het collectief zich over een onderwerp. Dit wordt vervolgens gedeeld met het zeer uitgebreide netwerk. Het eerstvolgende onderwerp is kwetsbaarheid. ‘Door op deze manier samen te werken ontstaan nieuwe inzichten en nieuwe vormen van samenwerking’, aldus Raoul Veldink, één van de heren die uit de kleren is gegaan. Voor de kerstvakantie organiseert 03KR8 een actie waarbij zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor het onlangs opgerichte JongZakelijk fonds. Dit fonds is gekoppeld aan het JongZakelijk netwerk en stimuleert ondernemerschap in de Derde Wereld. De actie vindt plaats op de stoep van Brasserie Jong & Oud in winkelcentrum Zwolle Zuid. ‘Het wordt een waar spektakel en heeft te maken met eieren’, zegt Ron de Wit, eigenaar van de horeca zaak en de tweede die uit de kleren is gegaan.

Het collectief wordt gevormd door Positie 1, Studio Vierkant, Be Promo, Brasserie Jong&Oud en tienvoorzeven. Meer informatie is te vinden op www.03KR8.nl,

Artikel delen:
Reacties 21
 1. Als er zich nou eentje omdraait, dan ben je pas aan het netwerken. Duidelijk weer een gebrek aan visie en de zoveelste luchtballon. 😉  ⚠️ Meld

 2. komen zeker aandacht tekort.maargoed aandacht hebben ze nu en dat wilde ze graag.maar als ik op zo,n manier aandacht moest vragen zou ik het zeker niet zo doen.ik vind het een lachertje:D


  ⚠️ Meld

 3. De een zijn brood…de ander bloot! 😀

  Ik ben het er mee eens dat het voor veel mensen moeilijk is zich kwetsbaar op te stellen. Maar volgens mij ga je als je bloot op de foto gaat niet richting kwetsbaarheid maar richting schaamte. En natuurlijk is het dan ook kwetsbaar…alleen al dat deze foto je hele leven blijft achtervolgen…


  ⚠️ Meld

 4. Ik vind het stoer! Deze mannen stellen zich kwetsbaar op. Beetje makkelijk om dan gelijk negatieve reacties te plaatsen (lekker veilig) via internet…


  ⚠️ Meld

 5. Hulde voor deze heren. De mensen die lopen te zeuren durven dit vast zelf niet. Even buiten beschouwing gelaten of het meerwaarde heeft. Ze hebben wel aandacht voor kwetsbaarheid.


  ⚠️ Meld

 6. Voor de negatievelingen! Iedereen mag een mening hebben, maar doe dat dan op de juiste manier! Ga eens in gesprek met het collectief 03KR8! Gebrek aan visie? Een beetje kortzichtig! Lees de visie en missie op http://www.03KR8.nl Heb ik ook net gedaan. Heel helder!


  ⚠️ Meld

 7. @gerlinde klaassen. Hoe gebrekkig is je kennis dat je homoseksualiteit met naakt vergelijkt? En dat dan als promo ziet voor het ‘burgerlijke’ coc? Een club die niet echt om dit soort dingen bekend staat.


  ⚠️ Meld

 8. Goed vraag, wat is eigenlijk kwetsbaarheid?

  Is kwetsbaarheid je bloot vertonen in het openbaar? Kwetsbaarheid moet denk ik gebeuren in een omgeving die veilig is. Het tonen van kwetsbaarheid is iets moois, iets intiems en ik denk dat het ook belangrijk is omhier zorgvuldig mee om te gaan.

  Daarom vraag ik mij af of dit echt met kwetsbaarheid te maken heeft? Het is wel provocatief, dat ik moet ik ze meegeven. En je kunt er op een goede manier een maatschappelijke discussie teweeg mee brengen. Praten over kwetsbaarheid heeft wel iets goeds!

  p.s. het doet dus niets af dat deze mannen zich niet kwetsbaar opstellen. Maar ik denk wel dat het hier gaat om een ander soort kwetsbaarheid dan waar ik het over heb.  ⚠️ Meld

 9. Lef hebben! Je kwetsbaar opstellen heeft voor iedereen een andere betekenis. Ik vind het een mooie manier om aandacht te vragen voor een evenement en een thema. Juist dat iets voor eeuwig op internet staat maakt dat het kwetsbaar is.

  Ik had de ballen niet, goed gedaan Raoul en Ron!


  ⚠️ Meld

 10. Wow wat vet, in the middle of nowhere in je blote pikkie staan. En dan ook nog bewerkt…. Zo staat de gemiddelde Zwollenaar ook op Wythem erbij.

  Als je aandacht wilt deel je in je blote lus flyers uit in de Diezerstraat….  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.