Zwolle bereidt zich voor op de winter

Zwolle – In de nacht van vrijdag 18 november op zaterdag 19 november wordt er gewerkt op diverse locaties in Zwolle. De werkzaamheden worden uitgevoerd om de wegen winterklaar te maken voor het verkeer. De staat van onderhoud is dusdanig slecht dat reparatie noodzakelijk is. De asfalteringswerkzaamheden worden uitgevoerd tussen 19.00 en 06.00 uur. Verkeer moet rekening houden met omleidingen.

Het gaat om het werk op de rotonde Stadshagenallee – Hasselterweg – Milligerlaan. Verkeersregelaars zijn aanwezig om het verkeer doorgang te bieden. Het verkeer moet rekening houden met oponthoud. Er wordt gewerkt aan de Hasselterweg in het gedeelte tussen de Voorsterbrug en Blaloweg met de rijrichting naar de Blaloweg toe. De tegenovergestelde rijrichting blijft normaal toegankelijk. Het verkeer wordt omgeleid via de Westenholterallee.

Zwartewaterallee

Daarnaast werkt men aan de Zwartewaterallee ter hoogte van de kruising met de Middelweg en Rijnlaan. De opstelstroken worden geasfalteerd. De kruisingen blijven open. Het gaat om de rijrichting van Blaloweg naar Ceintuurbaan. De tegenover-gestelde rijrichting blijft normaal toegankelijk. Verkeer vanuit Zwolle, richting de A28, wordt omgeleid via de de Rembrandtlaan, Burgemeester Drijbersingel, Van Wevelinkhovenstraat, Hogenkampsweg en Rijnlaan. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Artikel delen: