Dirk Scheele terug naar Hedon!

Zwolle – Hedon probeert voor elk wat wils te programmeren, dus ook voor jong en oud! Voor de allerkleinsten onder ons heeft het Zwolse poppodium nu wederom Dirk Scheele uitgenodigd met de bijzondere kindervoorstelling Ik Woon in Een Huis. Dirk zal deze voorstelling woensdag 4 januari om 11 uur en om 14 uur spelen. De voorverkoop voor beide voorstellingen is gestart.

In deze intieme theatervoorstelling zijn de kinderen in de zaal op bezoek bij Dirk. Via zijn liedjes vertelt hij hen wat er allemaal in zijn huis te zien is, en zo ontdekt hij dat ieder voorwerp een geluid maakt. Hij maakt er muziek mee, maar komt al gauw handen te kort en vraagt zijn jonge gasten hem te helpen. Dit vrolijke theaterconcert van Dirk en de kinderen ontaardt in een uitbundig feest wanneer Dirks gitaar zich ontpopt als een heuse tovergitaar die allerlei instrumenten en geluiden na kan doen.

Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma’s op de kinderzenders Nickelodeon en Z@ppelin. Dirk heeft ook al een groot aantal cd’s en dvd’s voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd’s. Dirk Scheele bespeelde de afgelopen jaren succesvol de theaters met shows als Het Wonderwoud, Hé kijk’s, Vroem Vroem, Dikkie Dik, limonade met prik en Huis-, tuin- en keukenliedjes.

DIRK SCHEELE – Ik Woon In Een Huis

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Woensdag 4 januari

Ochtendvoorstelling: open : 11:00 uur Aanvang : 10:30 uur

Middagvoorstelling: open : 14:00 uur Aanvang : 13:30 uur

Entree : € 10,00 (excl. € 1,- servicekosten)

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen: