Inschrijving Marathon Zwolle gestart

Zwolle – Vrijdagmorgen 11.11 uur op 11 november 2011, op de "Dag van de Duurzaamheid", is voor Stichting Duurzame Marathon Zwolle de inschrijving voor de marathon 30 september 2012 van start gegaan. Dit moment toont de verbinding met het thema duurzaamheid waar de Stichting Duurzame Marathon Zwolle voor staat.

Voor de gevorderde (wedstrijd) duurloper is er de hele marathon met een afstand van 42,195 km. En als één van de weinige organisaties in Nederland wordt er ook een Duo-marathon in estafette van 2 x ca. 21,1 km aangeboden. Voor de beginnende loper is er een Quatro-marathon in estafette van 4 x ca. 10,5 km opgenomen. Zowel vrouwelijke, mannelijke als gemengde teams kunnen zich inschrijven. Bij de inschrijving komt de deelnemer ook gelijk in aanraking met de eerste duurzame aspecten van de marathon. Naast een eco bewust hardloop T-shirt kan de deelnemer kiezen voor het eBook of exemplaar "Duurzaam Denken Doen", een inspiratieboek voor onze gezamenlijke toekomst. Voor de Marathonloper wordt het shirt of het boek gratis beschikbaar gesteld. Deelnemers aan de Duo- en Quatro-Marathon kunnen het shirt of boek voor € 15,00 optioneel bestellen.

Businessrun

Aan organisaties en bedrijven is ook gedacht. De businessrun wordt als bedrijvencompetitie in de vorm van de quatro-marathon opgenomen. Bij een team, dat bestaat uit vier collega’s, wordt de organisatie vermeld op het startnummer en krijgt ieder team o.a. een Vipbehandeling in het FC Zwolle Stadion. Deelnemers aan de BusinessRun ontvangen een gratis T-shirt of boek.

Het parcours duurzaam door de IJsseldelta

Het geheel verharde en verkeersvrije parcours is door de schitterende, groene IJsseldelta.
Het parcours start in het FC Zwolle stadion en loopt door de weidse IJsseldelta via de Hanzegemeenten Zwolle, Kampen en Hattem. De deelnemers finishen ook in het FC Zwolle stadion. Het officieel certificeren van de afstand door de Atletiekunie betekent dat marathonlopers de zekerheid geboden wordt dat de afstand correct is en als officiële wedstrijd te boek staat.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld is als volgt vastgesteld:

  • Marathon: € 42,195 incl. shirt of boek (10% korting voor AU leden)
  • Duo marathon: € 55,00 excl. shirt of boek.
  • Quatro marathon: € 65,00 excl. shirt of boek.
  • Businessrun: € 375,00 incl. shirt of boek.

Een deelnemer kan tijdens het inschrijven een (extra) shirt of boek aanschaffen voor € 15,00 per stuk.

Voor alle onderdelen geldt een minimale leeftijd, deze zijn alsvolgt vastgesteld:
Marathon: 18 jaar / Duo-marathon: 16 jaar / Quatro-marathon: 14 jaar.
Deelname aan de onderdelen geschiedt op eigen risico.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Is bekend wat de starttijden van de verschillende onderdelen zullen zijn? Die niet onbelangrijke gegevens ontbreken namelijk op de website. Zelf heb ik een voorkeur voor een vroege start van de marathon (9.30).
    Groeten, Harrie


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.