Vuile luier voor Thijm Stevens

Zwolle – Op de 11e van de 11e, en dit jaar ook nog eens in het jaar 2011, is Thijm Stevens uit Emmeloord de gelukkige van de Vuile luier van CV De Eileuvers uit Zwolle. Een zware delegatie van  De Eileuvers reisde vrijdagmiddag naar Emmeloord af. Het elitaire gezelschap bestond uit de Stadsprins Hoogheid Fit I met zijn adjudanten, als ook  bestuursleden van de CV. Gezamenlijk brachten zij een bezoek aan Thijm Stevens, zoon van vader Bas en moeder Marie José Stevens.

vuileluier2011_a-_kopie.jpg
Eigen foto

Deze kleine spruit was in 2011 de eerstgeborene op de 11e van de 11e in Zwolle. Ter gelegenheid van dit feit, werd de ouders van de piepjonge Emmeloorder de traditionele "Vuile Luier" van 2011 uitgereikt. Een luier volgepakt met kleding en speelgoed. Vroeg in de morgen om 00.18 uur zag Thijm het levenslicht in Zwolle. Met de geboren Zwollenaar gaat alles prima. Zijn gewicht was 4.380 gram. Na het voorlezen van de proclamatie ontvingen de kersverse ouders een mooie bos bloemen en een spaarpot met € 11,11.

Op 11 november 1965 was het Prins Rus I die Wilhelmina Johanna van Rossum, wonende met haar ouders aan de Holterbroekerweg de eerste "Vuile luier" overhandigde. Vanaf die datum is het een jaarlijks treffen. Tweemaal is de luier niet uitgereikt in de afgelopen jaren. Voor Lia Volkers, binnen CV De Eileuvers, de organisator achter dit feestelijk gebeuren, was het alweer de veertiende keer dat zij dit organiseerde. En dat nog altijd met veel voldoening en plezier. Weblog Zwolle wenst de ouders en natuurlijk Thijm voor de toekomst heel veel gezondheid en geluk.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer