Man bedreigt vrouwen in flat Holtenbroek

Donderdag 26 april 2007 omstreeks 08.00 uur, is een onbekende man een woning van de James Last-flat aan de Palestrinalaan binnengedrongen. De man verschafte zich toegang tot de woning door een ruit van de voordeur in te gooien. Even daarvoor had hij ook gedurende langere tijd aangebeld bij de woning. Toen er op zijn oproep om open te doen geen gehoor werd gegeven, besloot de man een ruit in te gooien en op die manier binnen te komen.

Op het moment dat de onbekende man de woning is binnengegaan waren er twee jonge vrouwen van 21 en 22 jaar uit Zwolle in de woning aanwezig. Eenmaal binnen in de woning betrad de man de kamer van de 21-jarige vrouw en gedroeg hij zich zeer intimiderend en bedreigend ten opzichte van haar. Toen duidelijk werd dat de politie was gewaarschuwd, verliet de man de woning. Tijdens zijn vlucht naar buiten zag de man nog wel kans om een laptop weg te nemen.

 

Signalement verdachte:

Het signalement van de verdachte luidt als volgt: een man met een lichtgetinte huidskleur, donker haar (licht krullend), circa 1.70 meter lang en tussen de 20 en 35 jaar oud.

 

Meer informatie over deze zaak:De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van het voorval. De politie wil graag in contact komen met personen die meer informatie hebben over deze zaak.

Heeft u vanochtend tussen 07.00 uur en 08.00 uur iemand zich opvallend zien ophouden bij de ingangen van de James Last-flat of heeft u rond 08.00 uur iets gehoord of gezien wat te maken kan hebben met deze zaak dan verzoekt de politie u contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer