Man beroofd bij fietstunneltje Ittersumallee

Zwolle – Een 22-jarige inwoner van Leeuwarden werd op vrijdagavond 11 november beroofd door een onbekend duo. De man fietste rond 20.30 uur vanuit de Marslanden over het fietspad langs de Ittersumallee toen hij bij de bouwmarkten naar het fietstunneltje richting Zwolle Zuid wilde rijden. Hier werd hij tot stoppen gebracht door twee onbekende mannen die hem dreigden te steken als ze geen geld kregen. Hierop gaf de man zijn geld. Ook namen de mannen zijn horloge mee.

ittersumallee.jpg

Hierna gingen de mannen er op fietsen vandoor in de richting van Zwolle Zuid. Het gaat om een man met een blanke huidskleur van 18 – 25 jaar met een normaal postuur. Hij droeg een donkere jas, een trainingsbroek en een zwart petje. De tweede man is ongeveer even oud, heeft een donkere huidskleur en droeg eveneens donkere kleding en een petje. Eventuele getuigen of mensen die dit duo rond het genoemde tijdstip heeft gezien in de omgeving wordt verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. afmaken die gasten als ze die vinden die horen niet op deze wereld te leven.Daar komt niks goed van terecht ook niet als ze gepakt worden ze staan zo weer op straat .En daarna vallen ze weer in dezelfde criminaliteit dus van deze wereld afhelpen is het beste


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.