Kaartverkoop 55 jaar Sassendonk ook in horeca

Zwolle – Na de start van de online verkopen via de website is het nu ook mogelijk om in de Zwolse horeca toegangskaarten voor 55 jaar Sassendonk te kopen. Deze kaarten kosten in de horeca € 11,55 per stuk. De kaarten zijn daar echter beperkt beschikbaar. Deze kaarten zijn alleen te verkrijgen tegen contante betaling en in de horeca waar ook carnaval gevierd wordt.

55_jaar_sassendonk.jpg

Het carnavals seizoen 2011 – 2012 is van start. Ook de organisatie 55 jaar Sassendonk kan steeds meer naar buiten brengen over het jubileum op 4 februari 2012. Naast een avond programma waar de toegangskaarten voor noodzakelijk zijn is er ook een dag programma. Dit dagprogramma bestaat uit 2 onderdelen. Een deel vind plaats in de Zwolse binnenstad en een deel vind in de IJsselhallen plaats. Voor de jeugd en de verstandelijke gehandicapten is er die middag een groots feest in de IJsselhallen. De groeperingen en verenigingen zullen van de IJsselhallen in een looptocht vertrekken naar de binnenstad voor een officieel ontvangst. Na dit ontvangst zullen de aanwezige verenigingen en kapellen de Zwolse horeca bezoeken. Rond 20:00 zal het avond programma in de IJsselhallen starten. De bezoekende verenigingen bieden we een mogelijkheid aan om een maaltijd te nuttigen.

Stichting 55 jaar Sassendonk

Eind 2009 zijn zo’n 30 mensen bij elkaar gekomen om te brainstormen over een groots gezamenlijk evenement rondom het 55 jaar carnaval in Zwolle (Sassendonk). De ideeën zijn door een werkgroep uitgewerkt en in augustus 2010 is de Stichting 55jaar Sassendonk opgericht. In deze stichting hebben de volgende personen zitting in het bestuur: Berrie van Duuren (Voorzitter), Hans Platje (Secretaris), Martin van Thulden (Penningmeester), Martin Koekenberg (PR & Communicatie) & Peter Vader (Programma).

De stichting wordt ondersteund door een comité van aanbeveling, daarin hebben zitting: Henk Jan Meijer, Hans Paul Visscher, Ton ter Bekke, Louis van Daalen, Wichert aan het Rot, Sjef Evers & Harold van Riessen.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer