Dirk de Lange wordt hoogheid bij de Tonnezotters

Zwolle – Zondag zijn de hoogheden voor het nieuwe seizoen van de Tonnezotters geïnstalleerd. In de Bierton was het gezellig druk. Veel zusterverenigingen waren aanwezig om de abdicatie van prinses Sanne en prinses Brenda mee te maken. Het gonsde al weken binnen de carnaval wereld dar dit een happening zou worden. Waar deze geruchten vandaan kwamen weet niemand. Na de abdicatie van de zittende hoogheden was het tijd om de nieuwe hoogheden binnen te halen.

prins-lange--adjudanten-20.jpg
Eigen foto

De nieuwe jeugdhoogheid is Endy Kroeze. Het carnaval is Kroeze met de paplepel in gegoten want zijn ouders vieren al jarenlang carnaval binnen de Tonnezotters. Zijn adjudant is Jeroen, die na een jaar naar zijn zus te hebben gekeken ook wel eens vooraan wil staan. Het was spannend wie de nieuwe hoogheid van de Tonnezotters ging worden. Tot op de middag zelf was er nog niemand die de Tonnezotters voor zou gaan in het carnaval. Omdat de beoogde hoogheid op het laatste moment had afgezegd moest de commissie naarstig op zoek naar een nieuwe hoogheid. Gelukkig was Dirk de Lange bereid om het voortouw te nemen. Het aankomend seizoen gaan de Tonnezotters het carnaval in onder aanvoering van Prins Uutdenoot , zijn adjudanten zijn Alfredo de 17e en Batse.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. goedemorgen hoogheid bij deze wil ik u feliciteren met u benoeming en dat u maar een fijn car navals jaar tegen moed gaat!
    jose rabel ( kantine;))


    Maak melding

  2. Hoezee voor de man links op de foto….die er toch altijd weer in slaagt vastgelegd te worden bij gezellige gelegenheden :D:D:D Bovendien kan meneer ook nog een deftig stukje zaalvoetballen….vooral bij het ZAC-ZAALVOETBALFEEST steevast in januari (org. oa heer Radjes). Het gezelligste overdekte voetbalevent van Zwolle…..al jaaaaaaaaaaaren.

    Waar? In de WRZV-hallen natuurlijk; waar anders?


    Maak melding

Reageer