Start renovatie Openluchtbad Zwolle

Zwolle – Maandagmorgen was aan de Ceintuurbaan in Zwolle het officiële startmoment van de renovatie van het Openluchtbad. De starthandeling werd uitgevoerd door gedeputeerde Maij, wethouder Piek en een vertegenwoordiger van het Openluchtbad Zwolle.

14-11-2011_start_renovatie_openluchtbad_2.jpg

Verder waren er vertegenwoordigers aanwezig van hoofdaannemer Salverda, onderaannemer Hellebrekers, constructeur Alferink van Schieveen, architectenbureau BiermanHenket en de gemeente Zwolle. De gemeente Zwolle en de provincie Overijssel investeren samen in de renovatie van het Openluchtbad waarbij het monument in oude luister wordt hersteld, aangepast aan de moderne tijd met de noidige energiebesparende maatregelen. Het hele project zal ongeveer 5,6 miljoen euro gaan kosten. Voor het komend zomerseizoen moet de klus geklaard zijn.

14-11-2011_start_renovatie_openluchtbad_1.jpg

14-11-2011_start_renovatie_openluchtbad_4.jpg

14-11-2011_start_renovatie_openluchtbad_5.jpg

14-11-2011_start_renovatie_openluchtbad_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 6
  1. de kosten zitten m iwaarschijnlijk in het salaris van deze meer dan sympathieke wethouder. ik kan me herinneren dat de gemeente een aantal jaar terug het bad nog wou dempen .


    ⚠️ Meld

  2. Hallo Jan-A 41 jaar geleden was het water nog niet verwarmt, toen zwom ik nog in water van 14-16 graden, en een warme douche was er ook niet, maar wel stoer doen en elke dag even zwemmen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.