Mannen stelen mobieltje van meisje

Zwolle – Twee mannen uit Zwolle (18 en 19 jaar) zijn zondagmorgen 13 november aangehouden voor diefstal. Op de Jufferenwal pakten zij de telefoon van een 17-jarig meisje uit Sleen uit haar handen en gingen er vandoor.

Op basis van hun signalementen konden zij kort daarna op de Melkmarkt worden ingerekend. De telefoon werd bij hen aangetroffen. In afwachting van hun verhoor is het tweetal ingesloten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. maar voor de gemiddlede jongere is een iphone oid ook niet meer te betalen. ik heb geen begrip voor de actie, maar begrijp het wel. hard aanpakken die gasten


  ⚠️ Meld

 2. Hoe leuk ik de moderne techniek ook vind: vroegâh moesten wij ook kiezen… Als ik gitaar spulletjes wilde kopen hield dat in, dat ik minder kon gaan stappen.

  Nu willen vele jongeren alles hebben. En als ze iets niet kunnen kopen “nemen” ze het wel van een ander! >:(


  ⚠️ Meld

 3. Mensen worden tegenwoordig overspoeld met reclames over de nieuwste hebbedingetjes! Wat nu in is,kan over een paar maand al weer uit zijn! Mensen zijn slaaf geworden van de consumptiemaatschappij:alles wat nieuw is moeten ze hebben!>:(


  ⚠️ Meld

 4. @Nathalie:
  De benaming viel me ook al op, ja.
  “mannen” van 18 en 19 en een “meisje” van 17.
  Ik heb toch echt het gevoel dat zij een stuk volwassener is dan die 2 knapen…


  ⚠️ Meld

 5. Nu willen vele jongeren alles hebben. En als ze iets niet kunnen kopen “nemen” ze het wel van een ander!

  Generaliseren is ook kunst. 🙂
  Gelukkig werken veruit de meeste jongeren die iets graag willen gewoon voor hun centjes. Laten we ons niet wijsmaken dat de meerderheid dit schandalige gedrag laat zien. Het blijven (zéér vervelende!) uitzonderingen gelukkig.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.