Jong gemeentelijk talent gezocht

Zwolle – Ben jij net afgestudeerd op HBO of WO niveau, ben je ambitieus en wil jij je graag verder ontwikkelen binnen de gemeentelijke overheid? Meld je dan aan voor het traineeship van Talentenregio. Talentenregio is een samenwerkingsverband tussen vijftien gemeenten uit de regio Zwolle. Samen vertegenwoordigen die ongeveer 5000 medewerkers in de meest uiteenlopende functies.

Als trainee van de Talentenregio krijg je een unieke kans om snel carrière te maken binnen de gemeentelijke overheid. Je gaat gedurende twee jaar concreet ervaring opdoen op meerdere projecten bij een aantal van de deelnemende gemeenten van de Talentenregio. Je wordt in dat groeitraject op diverse wijzen gefaciliteerd in je persoonlijke ontwikkeling. Zo neem je deel aan een opleidingsprogramma, krijg je coaching en dagelijkse begeleiding en word je ingezet op diverse aansprekende opdrachten. Lijkt dit je wat, kijk dan hier en geef je voor 4 december op.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Hier snap ik helemaal niets van..

  De gemeente Zwolle loopt over van boventallig personeel en mag volgens het lopende sociale plan niemand van buiten aannemen.

  Dan ook nog -snel- cariere maken?

  is dit een ontsnappingsmogelijkheid om middels een traineeship toch een baan met een redelijk salaris aan te bieden en anderen te dumpen?  ⚠️ Meld

 2. Bericht door DT32, op 15 november 2011 om 01:27
  Hier snap ik helemaal niets van..

  De gemeente Zwolle loopt over van boventallig personeel en mag volgens het lopende sociale plan niemand van buiten aannemen.

  Is dat zo? Dus een profiel op de website van de gemeente Zwolle aanmaken heeft ook geen zin?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.