Mr. Pieter van Vollenhoven bezoekt Holtenbroek

Zwolle – Holtenbroek werd maandagmiddag verrast met een bezoek van Mr. Pieter van Vollenhoven. In zijn functie als voorzitter van de Stichting Maatschappij Veiligheid en Politie (SMVP) bezocht Van Vollenhoven onder andere het project Samen Gaan voor de Palestrinalaan en Dak- en thuislozenopvang De Herberg.

14-11-2011_bezoek_pieter_van_vollenhove_aan_holtenbroek_6.jpg

Samen met burgemeester H.J. Meijer, de wethouders N. Vedelaar en G. Piek, de politie IJsselland en andere betrokkenen van diverse projecten en verenigingen in Holtenbroek maakte Van Vollenhoven een wandeling door de Zwolse wijk. Zo werden een beschilderde portiek van een flat aan de Palestrinalaan en het Cruijff Court bezocht. Ook werd de samenwerking van de politie met de wijkbewoners besproken. De middag werd afgesloten bij De Herberg. Van Vollenhoven was daar onder de indruk van de verzorging en begeleiding van dak- en thuislozen.

14-11-2011_bezoek_pieter_van_vollenhove_aan_holtenbroek_5.jpg

14-11-2011_bezoek_pieter_van_vollenhove_aan_holtenbroek_1.jpg

14-11-2011_bezoek_pieter_van_vollenhove_aan_holtenbroek_2.jpg

14-11-2011_bezoek_pieter_van_vollenhove_aan_holtenbroek_3.jpg

14-11-2011_bezoek_pieter_van_vollenhove_aan_holtenbroek_4.jpg

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Zeker weten!
  Die man mag van mij alsnog de titel ‘prins’ dragen wat mij betreft! 😀

  Maar was de politie dat aan het voorbereiden afgelopen woensdagmiddag? Toen was er dusdanig veel personeel in auto’s op de been dat ik me zorgen ging maken over een nieuwe terreuraanslag of een gezochte ontsnapte gevangene in Holtenbroek en Stadshagen…


  ⚠️ Meld

 2. verrast met een bezoek van Mr. Pieter van Vollenhoven.

  Voor wie was het een verrassing dan? Voor de projecten die hij bezocht? Er loopt zoveel man omheen, dat het mij voor het gemeentebestuur geen verrassing was volgens mij.


  ⚠️ Meld

 3. Idd Observer, terwijl zo’n “Prins Maurits” wel gewoon, met dat P. woord ervoor natuurlijk, (en volgens mij ook allerlei commerciële belangen, én een maandelijkse deftige gage van ONS, hele discussies naar zijn hand zet…..puur omdat ie als Prins is geboren.

  Mag ik kiezen? Kies absoluut voor Meester Pieter!


  ⚠️ Meld

 4. Wat is er voor belangrijks aan die van Vollehoven .Hij heeft ook voor de veiligheid van het verkeer in die besturen gezeten voor handhaven van de veiligheid.Toen hij op het Loo woonde bij Apeldoorn scheurde hij zelf met hoge snelheden in zijn Ranch Rover door de stad .Laat hem thuis maar achter de piano sinterklaasliedjes gaan spelen of in een bejaardentehuis past bij zijn leeftijd


  ⚠️ Meld

 5. @Pieters, wie zonder zonde is gooie de eerste steen, hij heeft een goede en betrouwbare uitstraling en hij durft stelling te nemen tegen de gevestigde orde, dat kan ik van de meeste van die andere “Operette” prinsen niet zeggen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.