Workshop Zoeken en Vinden op internet

Zwolle – Op 23 november 2011 organiseert de Bibliotheek Zwolle een workshop Zoeken en Vinden op internet. Het vinden van informatie in beeld en tekst op internet kan met een paar tips en trucs veel succesvoller worden. De informatiespecialist van de Bibliotheek Zwolle legt uit en laat zien.

Het zoeken naar een plaatje of een filmpje met de gewenste informatie op internet is net weer iets anders als het zoeken naar tekst. Oefenen en tips en trucs van de deskundige levert een beter resultaat. Ook voor het zoeken op internet in het algemeen zijn de tips en trucs waardevol. De workshop begint om 19.00 uur en wordt gehouden in de Diezerzaal in de Bibliotheek Zwolle Centrum. Graag vooraf aanmelden via de website van de Bibliotheek Zwolle.

Mediawijsheid

Deze workshop is georganiseerd in het kader van de landelijke Week van de Mediawijsheid. Je weg kunnen vinden, de mogelijkheden en risico’s van internet zijn onderdelen van mediawijsheid. In de laatste week van november zijn er in heel Nederland workshops en cursussen om mediawijzer te worden.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.