Zwolse in race voor baan McDonald’s Olympisch park

Zwolle – Kelly Schinkel, werkzaam in Zwolle, is een van de tien finalisten in de strijd om een felbegeerde werkplek in het McDonald’s restaurant in het Olympisch park tijdens de Olymische Spelen van 2012 in Londen. In de finale, op 28 november in het Olympisch Stadion in Amsterdam, strijden tien McDonald’s-medewerkers om een plek in de internationale crew die topatleten van over de hele wereld gaat bedienen.

Kelly Schinkel werkt bij McDonald’s restaurant Zwolle Noord en gaf zich op voor Olympic Champion Crew via de Facebook-fanpage van McDonald’s Nederland. Zij werd door de jury geselecteerd vanwege haar enthousiasme en motivatie. "Kelly heeft, net als de andere finalisten, de juiste instelling om naar Londen te gaan. Werken bij McDonald’s is leuk en geeft je de kans om jezelf te ontwikkelen. Kelly laat duidelijk merken dat zij ambitie heeft. De werkplek in Londen biedt de winnaars echt de kans om zich verder te ontplooien. Want werken bij McDonald’s is niet alleen elke dag topsport, maar vereist ook teamspirit. In het grootste restaurant in het Olympisch park maak je daar op een leuke manier kennis mee", aldus Marjolein Reijs, Directeur Human Resources McDonald’s Nederland.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Allereerst: Hartstikke mooi voor Kelly hoor, daar wil ik niets aan afdoen.
    Wat ik wel dubieus vind, is dat een fastfoodketen zich met sport wil associëren. Maar dat is misschien een opmerking die niet de inhoud van dit topic hoort te beslaan…


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.