Jonge Zwollenaar organiseert nieuw feest

Zwolle – De jonge organisator en Zwollenaar Nick Preusterink introduceert een nieuw feest. "Het is tijd voor een nieuw feestje in Zwolle. Een nacht waar je omringd door veel rook ongegeneerd dansen kunt op de muziek uit de jaren 80, van Joy Division, Kraftwerk en Talking Heads. Dat is DRIFT!" Op zaterdag 26 November vindt in the Livingroom Zwolle de eerste editie plaats.

drift.jpg

DRIFT is het best te omschrijven als alternatieve jaren ’80 nacht. Geen flauwe DJ’s die platen vroegtijdig afkappen, of hun muziek onderbreken voor storende verhaaltjes, maar een hele nacht lang muziek. Aangevuld door speciale acts op het podium, een heuse toiletervaring en illustratoren die je live aan het werk ziet. De acts zijn in handen van Zwollenaren en acteurs Inge Nimberg en Sarah Rooseboom, Dj’s van de avond zijn Ruis en Gekke Henkie en het publiek zal getekend worden door het vierkoppige Artez illustratie gezelschap AvierKorier. De avond begint om 23.00 uur in the Livingroom Zwolle, Gasthuisplein 23. De toegang is geheel gratis.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. jong gastje van 21 die de oude muziek gebruikt om een gat in de markt op te vullen voor betalende 35+er met een kunstsausje er overheen. ben benieuwd of dit aanslaat….


    ⚠️ Meld

  2. Ik hoop het van harte voor hem! Zulke mensen zijn er te weinig.
    En niet piepen als je zelf niet op het idee gekomen bent. Succes Nick!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.