Finalisten ondernemerswedstrijd bekend gemaakt

Zwolle – Ondernemen, dat is het thema van de Global Entrepreneurship Week (GEW) Zwolle die plaatsvindt bij Landstede aan het Dokterspad. Gisteravond werden door wethouder René de Heer de tien finalisten van de ondernemerspitch bekend gemaakt, een wedstrijd voor ondernemers die al een bedrijf hebben of die willen gaan starten.

groepsfoto.jpg
Eigen foto

Tijdens een zogenaamd businessdiner, waarbij veel ondernemers uit Zwolle en omgeving present waren, werden de finalisten aan de jury voorgesteld. De finalisten krijgen deze week een trainingsprogramma aangeboden om ze voor te bereiden op de finale. Daarmee werd direct gestart. De aanwezigen kregen een schitterende presentatie van zakenman (sinaasappelboer) en kunstenaar Oscar Faase (www.ottiart.nl) met het aanbod voor gratis advies aan alle finalisten.

Creativiteit, marketingpotentie en duurzaamheid De finale vindt aanstaande vrijdag plaats van 13.00 tot 15.00 uur en wordt gepresenteerd door ondernemer en VNO*NCW regiovoorzitter Jacco Vonhof. De jury beoordeelt dan de presentaties van de plannen en verkiest de winnaars. De prijsuitreiking van de pitch begint om 15.30 uur. De jury bestaat uit Wim Kamphuis, Regiovoorzitter KvK Oost Nederland, Coby Zandbergen, College van Bestuur Cibap, Arold de Jong, Teamleider ABN AMRO Verzekeringen en Aart Bleumink, Manager Landstede Kringloopcentra. De plannen worden onder andere getoetst op creativiteit, marketingpotentie en duurzaamheid in de brede zin van het woord.

De GEW Zwolle wordt georganiseerd door Landstede, de Gemeente Zwolle, de Kamer van Koophandel Oost Nederland en ABN Amro Verzekeringen en heeft als doel het stimuleren van ondernemerschap en ondernemend gedrag onder hoofdzakelijk jongeren.

Meer informatie? Meer informatie over GEW Zwolle is te vinden op www.landstede.nl/ondernemend.

Artikel delen: