Voorwaarden kaartverkoop GA Eagles-FC Zwolle

Zwolle – Op zondag 27 november speelt FC Zwolle de belangrijkste uitwedstrijd van het seizoen. Om 12.30 uur wordt er afgetrapt voor de IJsselderby. Deze wedstrijd is alleen te bezoeken via een verplichte buscombi. Sinds jaar en dag is deze uitwedstrijd uitverkocht en ook dit jaar is dat weer de verwachting. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen zijn de volgende voorwaarden opgesteld.

Alle supporters moeten bij de inschrijving in bezit zijn van een FC Zwolle clubkaart of seizoenkaart. Leden van de Supportersclub krijgen als eerste de mogelijkheid om kaarten te kopen. Uitkaarthouders zijn verzekerd van een plaats in de bus, mits zij deze plek voor maandag 21 november hebben gereserveerd. Kosten: Uitkaarthouders € 15,- Leden Supportersclub € 20,- Niet leden Supportersclub € 25,-. Kaarten zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Namen zullen bij het betreden van de bus worden gecontroleerd. Legitimatie op de wedstrijddag is verplicht. In de bussen geldt op de heen- en terugreis een rookverbod en in de bussen is geen catering aanwezig. Inschrijving in Supporterscafé

Maandag 21 november van 19.00 tot 21.00 uur: alleen voor uitkaarthouders
Uitkaarthouders kunnen vanaf woensdag 16 november een plek per mail reserveren. De kaarten moeten maandag 21 november opgehaald en betaald worden. Zowel de uitkaart als de clubcard/seizoenkaart moet worden getoond bij het afhalen van de kaarten.

Uitkaarthouders kunnen alleen voor zichzelf kaarten ophalen, niet voor een vriend of kennis zonder uitkaart. Mocht je toch samen met een niet-uitkaarthouder je willen inschrijven moet je dit op een andere dag doen. Indien je een andere dag je kaart komt ophalen, geef dat dan aan. Je wordt dan in een willekeurige bus ingedeeld.

Zoals altijd geldt: opgeven is betalen!

Dinsdag 22 november van 19.00 tot 21.00 uur: voor leden van de Supportersclub
Leden van de Supportersclub kunnen op vertoon van hun lidmaatschappas en clubcard/seizoenkaart een buskaart kopen. De naam op het ledenpasje moet overeenkomen met de persoon die in de bus plaatsneemt. Zowel het lidmaatschappasje als de clubcard/seizoenkaart moet worden getoond bij inschrijving voor de bussen. Je kunt op de dag zelf niet meer lid worden van de Supportersclub!

Woensdag 23 november van 19.00 tot 21.00 uur: voor seizoenkaarthouders en clubkaarthouders
Mochten er nog kaarten over zijn dan worden deze op woensdagavond verkocht. De clubard/seizoenkaart moet worden getoond en overeenkomen met de persoon die in de bus stapt.

Heb je nog geen clubkaart? Bestel deze dan, deze is vanaf nu GRATIS te bestellen via de receptie van FC Zwolle!

Overige punten van aandacht
– Het is beperkt mogelijk om voor een vriend(in) en/of kennis een kaart te kopen.
– Per persoon kunnen er maximaal vier kaarten worden aangeschaft (eigen kaart + drie kaarten).
– Van alle personen moeten de ID kaart(kopie), het ledenpasjes en de clubcard/seizoenkaart worden getoond.
– Alleen de nummers zijn NIET voldoende.
– Het is niet mogelijk om via de mail of telefoon een plekje vooraf te reserveren.

Vertrektijden
Alle supporters dienen om 10.30 uur aanwezig te zijn op het stadion. Er wordt in twee clusters gereden. Het Jupiler Supporterscafé zal vanaf 10.00 uur geopend zijn.

Artikel delen:
Reacties 20
 1. Wordt tijd dat men gaat werken met kaarten zoals bij feyenoord, gewoon via ticketbox je kaartje halen. Wat een gedoe en geregel zeg.


  ⚠️ Meld

 2. Bij feyenoord is het helemaal één grote chaos met al die verschillende kaarten. Wat kan er tegenwoordig nou eigenlijk gebeuren bij het stadion met al die camera’s, stewards en hekken. Beetje zieken met het uitvak, verder dan dat gaat het echt niet komen tegenwoordig.
  Ik snap al dat moeilijke gedoe rondom kaarten dus niet. Juist als alle boefjes binnen zitten kan er niets mis gaan.


  ⚠️ Meld

 3. @FCZOost
  Waarom dan? Je roept maar wat! Dat er actie wordt gevoerd tegen idiote buscombi’s naar Veendam of Fortuna snap ik wel maar een buscombi naar koekdorp vind ik helemaal bij de derby horen. Lekker met z’n allen verzamelen voor het home, beetje vuurwerk en gezang, 45min. in de bus waarbij de spanning steeds verder oploopt… Nee gozer jij snapt niet wat “Against modern football” betekend.

  Het is in ieder geval eerlijk geregeld. Eerder konden uitkaarthouders gewoon doorlopen en gelijk vooraan aansluiten met 20 seizoenskaarten van vrienden en voor iedereen kaarten halen. Terwijl er buiten een rij tot aan de Ceintuurbaan stond.


  ⚠️ Meld

 4. Het is in ieder geval eerlijk geregeld

  Zolang een lid van de sup ver (die bv 2 x per jaar naar de voetbal gaat) voorrang heeft op een seizoenkaart houder is het verre van eerlijk geregeld!


  ⚠️ Meld

 5. Natascha, hoe zie jij het graag dan, de kaart verkoop? Eagles uit gaan er altijd figuren mee, dat je denkt van….hoe komen die aan de kaarten……


  ⚠️ Meld

 6. Dat het allemaal zo geregeld moet worden heeft de aanhang aan bepaalde mensen beginnen de groep te danken van voetbalclubs doordat het in het verleden veel te veel uit de hand gelopen is .Men kan wel zeggen zoals hier als ze eenmaal binnen zijn dat er niks kan gebeuren door camera’s hekken en de stewards die er zijn.Oke maar het escaleerd vaak na de wedstrijd buiten de hekken wat ook onnodig is .Gewoon een kwestie van kunnen verdragen van elkaar dat er verloren of gewonnen is en als vrienden uit elkaar gaan.Men gaat toch in zijn huis na een spelletje dat verloren is elkaar ook niet uitschelden of te lijf.


  ⚠️ Meld

 7. @ Marcelovic: Kiek um goan!! Het gaat een heel stuk verder ‘gozert’ dan een buscombi regeling. Het gaat over een opeenstapeling van voorwaarden die gesteld worden en totaal overtrokken zijn. Deze regelgeving slaat totaal de plank mis, net als jij trouwens jankerd..

  Ga jij maar lekker een rotje bij het home afsteken, met de kans dat je preventief wordt vastgezet omdat je wel eens een boefje zou kunnen zijn…  ⚠️ Meld

 8. Bericht door Fredje, op 17 november 2011 om 09:24

  Natascha, hoe zie jij het graag dan, de kaart verkoop? Eagles uit gaan er altijd figuren mee, dat je denkt van….hoe komen die aan de kaarten……

  1: Uitkaarthouders
  2: Leden sup ver met scc
  3: Overige scc houders
  4: Overige leden sup ver


  ⚠️ Meld

 9. @FCZOost
  Blijkbaar ben jij nog niet vaak met de FC mee geweest naar uitwedstrijden. De regels bij deze combi vind ik totaal niet overtrokken. Deze derby is zo populair bij het Zwolse publiek dat er gewoon prioriteiten gesteld moeten worden wat betreft voorrang.
  Dat we naar Cambuur gingen en we mochten alleen maar flesjes water meenemen en niet eens cola (!) dat is overtrokken. Of een buscombi naar Fortuna, een autocombi naar Almere waarbij je geen alcohol in je auto mag hebben binnen een straal van 1 km van het stadion is overtrokken.

  De regels die FC Zwolle en de supportersvereniging (waar jij ook voor betaald als je lid bent) bij deze wedstrijd opleggen vind ik meer dan terecht.

  Wat betreft vuurwerk. Er werden wel eens complete sierpotten, matten en melkbussen tevoorschijn gehaald voor deze derby. Als die gasten die dat afstaken zijn gewoon mee geweest en zie ik nog steeds rondlopen bij de FC.

  Hoe zie jij het dan graag?
  Een rij tot aan de Ceintuurbaan bij inschrijving waarvan de laatste 200 mensen teleurgesteld naar huis moeten gaan omdat dagjesmensen die nog nooit met de FC uit zijn geweest vooraan stonden? Iedereen in eigen auto richting koekdorp om daar 1 voor 1 de stad weer uitgemept te worden? Zeg het maar?


  ⚠️ Meld

 10. Dat we naar Cambuur gingen en we mochten alleen maar flesjes water meenemen en niet eens cola

  Wanneer dan?
  Laatste keer? Gewoon cola en cola+ in de bus mee.  ⚠️ Meld

 11. Vindt het vooral jammer van de catering??. Die moet het altijd ontgelden en dat is toch niet eerlijk.

  Hoop dat er genoeg siervuurwerk is. Van die mooie fonteinen, met allerlei kleuren erin zoals groen, oranje, blauw, paars en zilver. Prachtig vindt ik dat.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.