The Love Boat krijgt wintereditie

Zwolle – Na het succes van de zomereditie, waar het letterlijk feestgangers regende, verraste de The Love Boat een breed gay (openminded) publiek door een goede sfeer, entertainment en sterke line-up. O kom er eens kijken op zaterdag 3 december kunnen de liefhebbers weer lekker dansen, flirten en meezingen bij de eerste wintereditie.

theloveboat_9-1.jpg
Archieffoto van de zomereditie van The Love Boat

The Love Boat pakt uit op Partyschip ‘De WillemJan’ van 09.00 tot 04.00 uur. De programmering is geen surprise meer en kenmerkt zich door een keur aan artiesten, dj’s en stylen. Zo kunnen liefhebbers van de Love Boat Top 25 genieten in de borrel bar met DJ Nite Fox, knaller en vergeten platen uit de jaren 70, 80 en 90 – 100% dansgarantie. Wie gaat voor de betere dance kan zich laten gaan op de BeatsOfLove in de Salon met DJ Devotion & DJ Philp.C en de liefhebbers voor Deephouse/Techhouse op een funky manier worden op hun wenken bediend door de Zwolse toppers El Roy Kei en Casper Grew.

Daar wordt aan de deur geklopt, onze Hostess Donna Harrison, maakt om 22.30 uur plaats voor de koningin van het Nederlandse lied Bonnie St. Claire. Na morgen wordt alles anders en even languit nagenieten kan in de ‘speciale’ loungebar op het bovendek, waar onze ijskoning je ijskoud zal onthalen.

Het belangrijkste van The Love Boat feesten zijn: veel kleur, plezier, lekker ritme en leuke mensen. Tickets à 12,50 zijn verkrijgbaar via www.theloveboatzwolle.nl of bij Café In de Buurt.

Artikel delen: