FC Zwolle coach Art Langeler start talkshow

Zwolle – De één beschikt over een grote hoeveelheid voetbalkennis, de ander over een niet te evenaren gevoel voor humor. FC Zwolle-trainer Art Langeler en stadionspeaker Peter Vader bundelen donderdagavond 24 november hun krachten tijdens een sportieve, gezellige avond in de bovenzaal van De Harmonie. Onder de naam Een Paar Apart zorgt dit sprekersduo voor een derde helft in VI-stijl.

14-07-2011_persdag_fc_zwolle_03.jpg

Hans van Breukelen, Mario Been, Sven Kramer. Grote namen uit de sportwereld doen het al jaren. Op verenigingsavonden, bedrijfsuitjes en open dagen koppelen ze de inzichten die zij in de sportwereld opdeden, aan de dagelijkse praktijk in een bedrijf of een vereniging. Zwolle heeft vanaf heden haar eigen bijzondere duo in huis. Met de combinatie van humor en inzicht verzorgen FC Zwolle-trainer Art Langeler en stadionspeaker Peter Vader een gezellig avond in Voetbal International-stijl.

FC Zwolle

Art Langeler is meer dan alleen trainer van FC Zwolle. Hij volgde diverse sportopleidingen waaronder die voor ‘sportinstructeur in het leger’. Hij gaf training aan alle niveaus tussen de D-jeugd en het betaalde voetbal, was assistent-bondscoach bij het Nederlands team onder de twintig jaar en scout/analyticus bij Jong Oranje (onder de 21 jaar). Langeler: “Wie veel praktische ervaring heeft, ontwikkelt een visie die zowel raakvlakken als grote verschillen laten zien met de gangbare ideeën over voetbal! Het mooist is om die kennis en visie te delen met iedereen die iets heeft met dit geweldige spel!”

Sportliefhebbers Om het heugelijke feit van deze samensmelting te vieren, verzorgt Een Paar Apart op 24 november een eerste avond voor iedereen die geïnteresseerd is. Vragen mogen er altijd gesteld worden en wie een thema wil inbrengen is daar vrij in. De mannen draaien er hun hand niet voor om. Om 20.00 uur barst het festijn, dat wordt georganiseerd door PBN- music & events en het 6e team van CSV los. Entree is gratis nadat u zich heeft aangemeld bij: wim@pbn-music.com

Wie? Een Paar Apart
Wat? Een leuke avond in VI-stijl
Waar? Bovenzaal van De Harmonie Grote Markt 13, Zwolle
Wanneer? Donderdag 24 november om 20.00 uur
Hoeveel kost het? Niets!

Entree is gratis na aanmelding bij wim@pbn-music.com!

Artikel delen:
Reacties 10
  1. Ik heb Langeler niet op humor kunnen betrappen. Hij is nuchter, en idd sympathiek, veel inzicht maar gewoon niet grappig. En Peter Vader is een goede stadsomroeper en doet prima werk als clown, maar ook hij is niet grappig. Niks persoonlijks, maar schoenmaker blijf bij je leest.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.