Keuze voor vrije sector woningen aan Rozenpad

Zwolle – Vanaf vrijdag 18 november 2011 hebben particulieren naast een vrijstaande woning ook de mogelijkheid om aan het Rozenpad in Stinspoort hun eigen ideale twee-onder-één-kap woning te bouwen. De gemeente Zwolle geeft hier vijf vrijesectorkavels uit, vier kavels voor een twee-onder-één kap woning en één voor een vrijstaande woning.

Stinspoort (Westenholte) ligt vlakbij de binnenstad en Stadshagen. Het is een wijk met de sfeer van een dorp en het gemak van de stad. In Stinspoort ervaar je de rust en de ruimte van de natuur en heb je volop voorzieningen binnen handbereik. Het Rozenpad is een zijweg van woonstraat de Voorsterweg en ligt langs de voet- en fietsverbinding met Stadshagen.

Start verkoop

De verkoop van deze kavels is vrijdag 18 november om 14.00 uur van start gegaan. Geïnteresseerde particulieren kunnen de brochure downloaden via www.zwolle.nl/stinspoort. De brochure aanvragen is ook mogelijk bij Corriene Bredewout, kopersbegeleider, via mailadres: c.bredewout@zwolle.nl of telefonisch via: (038) 498 28 67.

Particulieren hebben tot en met vrijdag 9 december de gelegenheid om in te schrijven voor de kavel van hun keuze. Een loting bij meerdere inschrijvingen behoort tot de mogelijkheden.

Meer mogelijkheden

In 2009 gaf de gemeente Zwolle aan het Rozenpad drie vrijesectorkavels uit voor de bouw van een vrijstaande woning.

Vanwege veranderende woonwensen heeft de gemeente Zwolle de bouwmogelijkheden op deze locatie uitgebreid.

Artikel delen: