Waarschuwing voor dichte mist in regio Zwolle

Zwolle – Vrijdagavond en de komende nacht komt op uitgebreide schaal dichte, plaatselijk zeer dichte, mist voor. Dat waarschuwt het KNMI vrijdagavond.  Alleen het zuidwesten van het land en het zuiden van Limburg hebben op dit moment geen last van de mist maar ook daar kan mist ontstaan.

mist_img_9973.jpg

De temperatuur zakt komende nacht naar waarden rond de 4 graden, in Zuid-Limburg enkele graden hoger. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Zaterdag begint de dag op veel plaatsen met mist die plaatselijk weer hardnekkig kan zijn. In de middag kan op een aantal plaatsen de zon weer te zien zijn. De middagtemperatuur ligt rond een graad of 9, in gebieden met hardnekkige mist enkele graden lager. De zuidoostenwind is zwak tot matig, kracht 3 of minder.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Gevaarlijk idd:

    In Duitsland is vlak over de grens bij Enschede een groot verkeersongeluk gebeurd. In dichte mist botsten daar tientallen auto’s op elkaar.

    Volgens de eerste berichten zijn er zeker vier doden en ongeveer dertig gewonden. Veel slachtoffers worden naar ziekenhuizen in Enschede gebracht.

    Het ongeluk gebeurde op de A31 tussen Heek en Gronau. De snelweg is afgesloten.    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.