Co Bruggemans verrast met accordeonbundel

Zwolle – Vrijdagavond werd in wijkcentrum de Enk (Assendorperplein) het eerste exemplaar uitgereikt van de accordeonbundel ‘Accordeon Melange’ aan de accordeonist/componist Co Bruggemans door zijn dochter, de Zwolse zangeres Margriet Bruggemans.

Co Bruggemans is erg ziek geweest en dit boek is uitgegeven (bij REBA Productions) als waardering voor zijn doorzettingsvermogen om er weer bovenop te komen. Bruggemans werd totaal verrast met deze bundel. Een combo met o.a. Eric Raayman en Anton Roelofs kleedde de avond muzikaal aan.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Het was een geweldige avond en ik vond het een eer deze avond voor mijn vader te organiseren en “De sleutel van jouw hart”voor hem te zingen. Met dank aan mijn geweldige lieve vrienden en muzikanten, Anton Roelofs, Erik Raaijman, Peter van Leeuwen, Jan Gerritsen, Joost Koppert en Marit en Reinder van Raalte. Dankzij jullie is het een groot succes geworden, en ook dank aan Roel Schuit en de Enk en alle gasten die er waren. En vooral mijn lieve vader en ook moeder want van hun heb ik mijn muzikale talenten gekregen. Pap ben supertrots op je!

    Dochter Margriet


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.