Assendorp praat over horecapaviljoen

Zwolle – Wijkwethouder Erik Dannenberg nodigt bewoners van Assendorp uit voor het wijkplatform Assendorp op woensdag 23 november. De bijeenkomst vindt plaats in Wijkcentrum De Enk, Enkstraat 67 en begint om 19.30 uur.

Tijdens het wijkplatform geven medewerkers risicobeheersing van de brandweer, Lianne Uiterwijk en Jan Overweg, een presentatie over de bereikbaarheid van Assendorp. Wijkmanager Rob Kuppens gaat in op de resultaten van het Buurt voor Buurt onderzoek 2011. Verder wordt er aandacht besteed aan het wijkperspectief en komen actualiteiten zoals voortgang rechtbank, Ulu moskee, horecapaviljoen Park de Wezenlanden en fietsstraat Van Karnebeekstraat aan de orde.

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken, onder de gewenste wijk. De data van de verschillende wijkplatforms en de agenda’s zijn hier ook te vinden.

Artikel delen: