Aangifte van mishandeling bij voetbalwedstrijd F-jes

Zwolle – Door een 41-jarige Zwollenaar is aangifte gedaan van mishandeling. Tijdens een voetbalwedstrijd, zaterdagmorgen 19 november, tussen CSV ‘28 en ASVD (Dronten ) kreeg hij een klap van een vader van een F-spelertje van ASVD. Daarbij raakte een van zijn tanden los.

De Zwollenaar greep in bij een incident op het voetbalveld aan de Sportlaan, waarbij zijn zoontje betrokken dreigde te raken. Toen hij een spelertje van ASVD bij zijn schouder pakte, reageerde diens vader hierop met een klap in het gezicht van de Zwollenaar. Vanuit de club is zonder resultaat nog naar de dader uitgekeken. Naar de aangifte wordt een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Bron SIRE

  LAAT MAANDAG T/M VRIJDAG OP ZATERDAG THUIS
  Ondanks de eerdere succesvolle campagne ??Geef kinderen hun spel terug?? blijft het gedrag van ouders op de sportvelden veel problemen geven. Kinderen lijden vaak onder het te fanatieke gedrag van hun ouders. Het lijkt wel alsof alle frustraties van de hele week bij veel ouders op zaterdag er opeens uitkomen. En dat het normaal is dat ouders het spel van hun kinderen helemaal overnemen. Reden voor SIRE om regelmatig aandacht te blijven vragen voor dit terugkerende probleem.  ⚠️ Meld

 2. “Naar de aangifte wordt een onderzoek ingesteld.”

  Heel bijzonder, wat geeft de aangifte misdaan dan ??

  Nav bedoeldt men zeker 😀


  ⚠️ Meld

 3. “Leuk” hé dat er bij de F-jes gewoon gespeeld/ gevoetbald mag worden. Misschien had de eerste vader zich er ook niet mee moeten bemoeien, maar de scheidsrechter moeten informeren. Die tweede vader moet ASVD meteen een complete club en mee-reisverbod geven.jammer dat kinderen geen kinderen meer mogen zijn op het voetbalveld>:(


  ⚠️ Meld

 4. ……..niet zo moeilijk toch om die klootzak op te pakken????????
  Er wordt toch een wedstrijdformulier opgemaakt waar de naam van dat spelertje opstaat,naam opzoeken,naar asvd dronten gaan en oppakken die vent.
  Heel simpel,of heeft de politie hier weer geen tijd voor en gaan ze liever bekeuringen uitdelen soms????????????


  ⚠️ Meld

 5. Ze waren zeker al weg

  Vanuit de club is zonder resultaat nog naar de dader uitgekeken.

  Benieuwd naar de afloop

  Naar de aangifte wordt een onderzoek ingesteld

  De KNVB zou toch strenger optreden tegen allerlei geweld in en rond alle wedstrijden in NL? Staat hier niets over in de nieuwe ‘voetbalwet’?


  ⚠️ Meld

 6. Wat deze ouder heeft gedaan kan niet door de beugel .Maar neem mij niet kwalijk er rust ook schuld bij de vereniging csv .Want de scheidsrechter die de wedstrijd leid moet er voor zorgen dat dit soort incidenten niet voorkomt bij deze jeugd.Uit het verleden dat mijn kinderen nog bij de f zaten en bij CSV moesten spelen weet ik dat er door gebrek aan scheidsrechter de vereniging zelf voor een fluiter zorgt.En daar ging het heel vaak mis want de fluiter kwam uit de club en had dan ook alleen aandacht voor de fouten van de gasten en niet van zijn eigen spelers.En dat is heden ten dage nog zo met thuisfluiters er moet gewoon een controle van de KNVB op zijn


  ⚠️ Meld

 7. De opmerkingen op dit soort berichten zijn altijd, terecht natuurlijk, afwijzend. Of je nu kijkt naar de opmerkingen op deze site of op b.v. nu.nl, iedereen wijst het gedrag terecht af. En toch gebeurd het aan de lopende band………….


  ⚠️ Meld

 8. Makkelijk hé Pieters de schuld bij een ander leggen. Hoe moet de KNVB dat controleren bij een vereniging met zoveel elftallen. In het verleden was het al zo en zal in de toekomst niet anders zijn. Wees blij dat er zo’n grote vereniging nog mensen heeft die de kinderen willen leiden en fluiten.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.