SintShowPaleis voor tiende keer in Zwolle

Zwolle – Zondagmiddag vond in de ‘Buitensoos’ van Zwolle de tiende editie plaats van het jaarlijkse Sinterklaas evenement SintShowPaleis. Sinterklaas en zijn pieten zorgden tijdens de anderhalf uur durende show weer voor volop vermaak voor jong en oud in het Regardz Event Center. De show werd zoals ieder jaar weer feestelijk en muzikaal omlijst met de leukste pietenband van de Sint; Op Stoom!

zwolle_sint_showpaleis_2011-148.jpg

Anderhalf uur plezier, spanning, sensatie en humor tijdens het SintShowPaleis. Sinterklaas dacht te gaan logeren in een hotel, maar belandde tot zijn grote verbazing in een dierentuin, met alle gevolgen van dien. Er kwam zelfs een aap op het podium verkleed als Sinterklaas!! Na de show ging niemand met lege handen naar huis en was er volop gelegenheid om met de Sint op de foto te gaan. Ook in dit jubileumjaar werd er weer een schenking gedaan aan een goed doel. In de afgelopen jaren kwamen er diverse goede doelen voorbij zoals Villa Pardoes, Stichting Opkikker, en het Ronald MC Donald Huis. Dit jaar is ook het goede doel wat dichter bij huis gezocht. Stichting SintShowPaleis heeft namelijk besloten om dit jaar een schenking te gaan doen aan de “Sterre Stichting”.

zwolle_sint_showpaleis_2011-134.jpg

zwolle_sint_showpaleis_2011-72.jpg

zwolle_sint_showpaleis_2011-49.jpg

De Sterre Stichting, te Raalte, is op 30 januari 2009 opgericht ter nagedachtenis aan Sterre Freriksen (30 april 1999) die op 8 jarige leeftijd, op 3 juli 2007, is overleden aan de gevolgen van leukemie. De hoofdreden voor het oprichten van De Sterre Stichting was het uitkomen van het kinderboek: "Lisa, het meisje dat prinsesje wil worden", dat geschreven is door Sterre zelf en haar vader Frank. Aangezien er veel belangstelling is om het boek te kopen en de stichting graag wil dat de opbrengsten goed besteed zullen worden is de Sterre Stichting opgericht. Kortom, ook dit jaar weer een prima doel voor een schenking van SintShowPaleis.

zwolle_sint_showpaleis_2011-159.jpg

zwolle_sint_showpaleis_2011-126.jpg

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.