Nieuwjaarsbijeenkomst gemeente Zwolle

Zwolle – Zwolle als zelfbewuste stad van mensen die anderen de hand reiken. Daar gaat het over tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van Zwolle op 2 januari 2012 in theater De Spiegel.

"Zwolle maakt een beweging naar een nieuwe tijd, zo voelt het. We gaan een jaar tegemoet waar het getal twaalf overal in beeld is: 2012, grote momenten zoals de opening van de Hanzelijn op 12-12-12, twaalf jaar dezelfde burgemeester." De gemeente Zwolle zet in Theater De Spiegel de klok op twaalf uur en staan samen open voor de nieuwe tijd. Zwolle ontvangt u graag op 2 januari 2012 om 19.30 uur in De Spiegel aan het Spinhuisplein 14 in Zwolle. Burgemeester Henk Jan Meijer opent de avond om 20.00 uur met zijn toespraak. Daarna is het podium voor The Real Centimeters met gastoptredens van Zwolse talenten. De avond krijgt een vervolg met een receptie. Om 23.00 uur is de bijeenkomst afgelopen.

Reserveren

Voor de bijeenkomst heeft u een (gratis) plaatsbewijs nodig. U kunt één of twee kaarten reserveren vanaf donderdag 24 november om 09.00 uur. Wilt u gebruik maken van een rolstoelplaats, neem dan telefonisch contact op met het Bespreekbureau van het theater (038 – 4 288 288).

Reserveren kan vanaf donderdag op een van de volgende manieren:

* via www.odeondespiegel.nl

* bij het Bespreekbureau in De Spiegel, op werkdagen geopend van 13.30 tot 17.30 uur (op donderdag tot 20.30 uur). Het bureau is ook geopend één uur voor aanvang van een voorstelling.

Gereserveerde kaarten worden niet via de post verstuurd. Kaarten kunnen tot en met donderdag 8 december afgehaald worden bij het Bespreekbureau.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Waarom wordt er toch weer voor deze dure locatie gekozen. Kan zo’n nieuwjaarsreceptie niet gewoon op het stadskantoor gehouden worden.
    Of wordt de zaal gratis ter beschikking gesteld.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.