Waarschuwing voor dichte mist en gladheid

Zwolle – In vrijwel het gehele land komt dichte tot zeer dichte mist voor. Dat is ook in de regio Zwolle het geval! De minimumtemperatuur ligt vannacht tussen de -2 graden in het oosten en de +2 in het westen van het land. Lokaal kan de mist in het oosten van het land aanvriezen en mogelijk ook voor plaatselijk gladheid zorgen. Er staat een zwakke oostelijke wind, minder dan kracht 3.

misty.jpg
Dominicanenklooster aan de Assendorperstraat

Overdag weet de mist zich over het grootste deel van het land te handhaven, in het zuidoosten en zuiden kan de zon doorbreken. De maximumtemperatuur loopt uiteen van een graad of 3 in de hardnekkige mistgebieden tot zo’n 8 of 9 graden daar waar de zon goed tevoorschijn komt. Er staat een zwakke zuid- tot zuidoostelijke wind, minder dan kracht 3.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Harry ,wat maak je toch steeds ontzettend mooie fotos van Zwolle.
  Over 25 jaar is het nostalgie en nu zeker al een fotoboek waardig.


  ⚠️ Meld

 2. Beste Tjalling,

  Ik heb de redactie gevraagd om mijn naam achterwege te laten…. Maar als er complimentjes komen, wint mijn haantjesgedrag het toch… Bovenstaande foto komt van mijn hand.

  Daarmee zeg ik niet dat Harry lelijke foto’s maakt…. hihi… Hij is nog altijd de vakfotograaf en ik ben de amateur.  ⚠️ Meld

 3. Goed laat ik het dan zo zeggen haantje 😉
  Al die fotos hier geplaatst van Zwolle zijn zeker de moeite waard om gepubliceerd te worden in een groot fotoboek van Zwolle.
  Maar ik dacht dat Harry de meeste fotos hier plaatst??:P


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.