Kerstwandeling Zwolle zoekt vrijwilligers

Zwolle – De Kerstwandeling Zwolle was al twee edities een groot succes. Om er ook dit jaar weer een succes van te maken is de organisatie op zoek naar vrijwilligers. Vooral zangers en zangeressen zijn we naarstig naar op zoek op één van de taferelen muzikaal luister te kunnen laten bijdragen. Maar ook toneelspelers, figuranten, verhaalvertellers, medewerkers voor de catering en hulp bij het op- en afbouwen op locatie.

kw_9-1.jpg

Wat is Kerstwandeling Zwolle? Herders met schapen, wijzen uit het Oosten, engelen en natuurlijk Jozef en Maria met het kindje Jezus in de stal met de os en de ezel. Het complete kerstverhaal uit de Bijbel komt op 26 december tot leven tijdens de Kerstwandeling door het bos bij de Kranenburg. De wandeling duurt ongeveer één uur en onderweg beleef je het hele kerstverhaal gespeeld door toneelspelers/figuranten. Het is een echte aanrader voor gezinnen met kinderen! Vanaf 16.30 uur vertrekt er iedere 10 minuten een groep bezoekers (de laatste groep vertrekt om 21.00 uur) voor gegaan door een verteller. Startpunt is de parkeerplaats van de Kranenburg.

Kaarten zijn te koop a € 5,00 pp voor volwassenen en € 3,00 pp voor kinderen tot 12 jaar via www.kerstwandelingzwolle.nl.

Vrijwilligers kunnen zich opgeven op http://www.kerstwandelingzwolle.nl/meewerken.php. Geef hier uw gegevens aan Kerstwandeling Zwolle door en geef aan hoe u wilt helpen. De organisatie neemt contact met u op.

Artikel delen: