Finale Stairway to Hedon

Zwolle – Stairway to Hedon is dé wedstrijd voor beginnende, jonge, bands uit de kop van Overijssel. Na vijf spannende voorrondes zullen de finalisten Blind Rose, A Letter Home, Guido Faas, Userius en Fiber het tegen elkaar opnemen in de finale op donderdag 1 december in Zwols poppodium Hedon. Met als prijs een plek in het voorprogramma van een band in Hedon belooft het een spannende ontknoping te worden. Stairway To Hedon is gratis toegankelijk.

Begin oktober werd er een selectie gemaakt van de vele inschrijvingen voor Staiway to Hedon. In Popfront Zwolle, de Buze Steenwijk, Het Vliegende Paard, ’t Ukien Kampen en Level Z Stadshagen namen in totaal 21 bands het tegen elkaar op. Door middel van een jury en publieksstemmen kwamen uiteindelijk Blind Rose, A Letter Home, Guido Faas, Userius en Fiber als winnaars uit de bus. Deze bands zijn al hard op weg om professioneel aan de slag te gaan. Om ze hierbij te ondersteunen werd hen in Hedon op 19 november een coachingsdag aangeboden. Van deskundigen uit de popwereld kregen de bands les in het omgaan met Social Media, podiumpresentatie en de zakelijke kant van het muzikantenleven.

Tijdens de finale is er een professionele jury aanwezig die beoordeelt op uitstraling, muzikaliteit en performance. De uiteindelijke winnaar krijgt een plek in het voorprogramma van een grote act in Hedon, die past bij het genre van de winnaar. De jury zal het 1 december moeilijk krijgen, want het niveau van de finalisten van dit jaar is erg hoog. Hedon verwacht dan ook zeker dat we nog meer gaan zien van deze bands.

FINALE STAIRWAY TO HEDON

Support: BLIND ROSE / A LETTER HOME / GUIDO FAAS / USERIUS / FIBER

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Donderdag 1 december

Open : 20:00 uur

Aanvang : 20:30 uur

Entree : Gratis

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.