Plan voor muurschildering viaduct Aa-landen

Zwolle – De onveilig voelende viaduct onder de A28, van de Aa-landen naar de stad, is een doorn in het oog voor vele bewoners van de groene wijk de Aa-landen, maar ook voor de mensen in de wijk Diezerpoort en de rest van de stad. De thans aanwezige graffiti-leuzen zullen als het aan de inzenders van het idee voor het Stadsbudget ligt plaatsmaken voor prachtige kleurige muurschilderingen met afbeeldingen van rietkragen en andere grassoorten, zoals het hier vroeger echt eruit zag.

De frisgeel, groen en oranje tinten zullen perfect gaan aansluiten bij de roestkleurige ijzeren constructie van de viaduct. Zo wordt de viaduct een fleurige toegangspoort naar de stad Zwolle. Vanaf 28 november 2011 kunnen alle Zwollenaren stemmen op hun favoriete idee. Het stemmen gebeurt digitaal onder vermelding van het BSN-nummer. Via www.zwolle.nl/stadsbudget kunt u uw stem uitbrengen. Per BSN-nummer kunt u stemmen op 1 groot en 1 klein project naar keuze. Digitaal stemmen kan tot en met 12 december. Bewoners die geen toegang hebben tot internet kunnen middels een stemkaart stemmen. Deze kaarten zijn verkrijgbaar op het stadhuis en de wijkservicepunten. Ook hier moet een BSN nummer vermeld worden. De inzending voor stemkaarten sluit donderdag 8 december om 12.00 uur. Alle BSN nummers worden gecontroleerd, zodat er geen dubbele stemmen binnenkomen. Uitslag Op dinsdagavond 13 december 2011 vindt de uitslag van de verkiezingen plaats op het stadhuis, in de Burgerzaal. Op deze avond wordt bekend welke ideeën de meeste stemmen hebben gekregen en gerealiseerd kunnen worden.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Ik heb niks tegen een mooie schildering maar om nu met lieve plaatjes een vals gevoel van veiligheid op te roepen in plaats van het daadwerkelijk controleren en handhaven van de veiligheid op straat is weer typisch iets voor een falende of onmachtige overheid.
    Wat is trouwens een BSN nummer?    ⚠️ Meld

  2. @ Observer: ik zou dan eerder een aantal waarschuwingen op het viaduct “schilderen”. Wellicht geeft dat een wat reëler beeld van de stad:P


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.