Stemmen voor Stadsbudget vanaf 28 november

Zwolle – Vanaf maandag 28 november 2011 kan elke Zwollenaar stemmen op zijn of haar favoriete idee voor het Stadsbudget 2011. Dit kan via www.zwolle.nl/stadsbudget. Iedereen vanaf 12 jaar en ouder kan tot en met zondag 11 december via internet stemmen. Op het stembiljet wordt gevraagd naar het Burger Servicenummer (BSN) en het geboortejaar. Dit is noodzakelijk omdat het belangrijk is dat iedereen maximaal één keer een stem uitbrengt.

Voor mensen die geen beschikking hebben over internet, liggen er vanaf 28 november papieren stemformulieren op het Stadhuis, bij het Informatiecentrum en bij de wijkservicepunten. Deze stembiljetten kunnen tot uiterlijk 8 december om 12.00 uur ingeleverd worden op dezelfde locaties als waar het stemformulier afgehaald is. Kleine en grote initiatieven Er kan gestemd worden op twee van de 31 ideeën, waarbij onderscheid is te maken tussen 16 grote ideeën (bedrag boven € 10.000,-) en 15 kleine (tot € 10.000,-). Er kan op zowel een groot als een klein idee gestemd worden. De ideeën variëren van muurschilderingen in tunnels, het organiseren van diverse activiteiten tot het opzetten of opknappen van speelplekjes. Een overzicht van alle ideeën is te vinden op www.zwolle.nl/stadsbudget. In totaal is er € 143.000,- te verdelen. Op dinsdag 13 december wordt ’s avonds in het Stadhuis door wethouder Nelleke Vedelaar bekend gemaakt wie de winaars zijn van het Stadsbudget 2012.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. ik vindt het idee kookrestaurant assendorp (enk) een erg leuk initiatief!, daar kun je tenminste echt wat doen en/of meemaken, in plaats van muurschilderingen of kunst waar je alleen maar naar kunt kijken


    ⚠️ Meld

  2. Het idee om het Koningsplein, hartje centrum, op te knappen verdient veel stemmen. Met alle belanghebbenden het plein weer netjes en aantrekkelijk te maken, met fraai groen en nette fietsparkeerplaatsen, de gevels weer netjes maken, daarmee dragen we bij aan een aantrekkelijk winkelgebied.


    ⚠️ Meld

  3. ik ben voor muuschildering van karnebeektunnel, dit had al veel eerder moeten gebeuren en inderdaad dit scheelt de gemeente ook weer geld in schoonmaak kosten


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.