Bert Beun is nieuwe voorzitter Deltion College

Zwolle – Met ingang van 1 januari 2012 is de heer W. Beun (Bert) benoemd tot de nieuwe voorzitter College van Bestuur van het ROC Deltion College in Zwolle. De heer Beun volgt de heer Sprenkels op, die eind 2010 de afscheid nam als voorzitter. Samen met collegelid de heer M.T. Otto (Marc), vormt de heer Beun het College van Bestuur.

De heer Beun werkte hiervoor als statutair directeur van de Van Dijk Groep, een grote regionale bouwonderneming. Naast een technische achtergrond heeft de heer Beun een onderwijskundige achtergrond. Voor zijn periode bij de Van Dijk Groep was hij werkzaam als directeur BVE bij Bouwradius (huidige Fundeon). Op dit moment is hij o.a. gecommitteerde van de Hogeschool Saxion afdeling Bouwkunde. Naast zijn werk bekleedt de heer Beun een aantal bestuurlijke functies, waaronder voorzitter Platform Werk & Educatie en voorzitter van HBO-JobScore/Bouwtalent, een samenwerkingsverband tussen ROC van Twente, Windesheim en Saxion. Naast een nieuwe bestuursvoorzitter heeft het Deltion College ook nieuwe leden van de Raad van Toezicht benoemd: mevrouw A. Haarsma (Lid van Gedeputeerde Staten Provincie Drenthe), de heer A.J.M. de Jong (hoogleraar UT Twente), de heer K. Meijer (Algemeen Directeur Countus Groep B.V.) en mevrouw J. Hubert (bestuurslid STAAKC). De heer Martens vervult de functie van voorzitter.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. . Naast zijn werk bekleedt de heer Beun een aantal bestuurlijke functies, waaronder voorzitter Platform Werk & Educatie en voorzitter van HBO-JobScore/Bouwtalent, een samenwerkingsverband tussen ROC van Twente, Windesheim en Saxion.

    Meneer Beun, I rest my case 😉


    ⚠️ Meld

  2. Heb hem meegemaakt als directeur van Van Dijk bouw denk dat het een goede man is. Is daar weg gegaan omdat hij vond dat niet alleen de timmerlui, stukadoors, schilders ed eruit moesten in deze slechte tijden voor de bouw maar ook mensen uit de top. Hij heeft de boel netjes achter gelaten bij zijn opvolger (zoon in familiebedrijf) ! Geef deze man een kans volgens mij goed hart op de goede plek!!!!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.