Medische functie voor pand Kringloop Hertenstraat

Zwolle – De organisaties IJsselheem en Selesta gaan aan de Hertenstraat in Assendorp 30 zorgappartementen en 2 huurappartementen bouwen. Woensdagmorgen werd onder aanvoering van wethouder G. Piek begonnen met de sloop van het voormalige pand van de Kringloop.

23-11-2011_begin_sloop_pand_hertenstraat_weth._gerrit_piek_4.jpg

Het pand aan de Hertenstraat 8 zal gedeeltelijk worden gesloopt. Aan de zijde van de Tuinstraat, waar het gezondheidscentrum is geprojecteerd zullen de muren zoveel mogelijk worden gehandhaafd. Het gebouw zal een medische functie krijgen. Het gebouw heeft twee bouwlagen en krijgt een hoogte van ca 6.60 meter met een platte afdekking. Aan de zijde van de Hertenstraat zal het bestaande pand worden gesloopt. Het gebouw heeft twee bouwlagen met een kap en heeft een hoogte van ca 10,60 meter. De zorgappartementen zullen worden gebruikt door personen met een langdurige verpleegzorg. Daarnaast zullen twee huurappartementen worden gerealiseerd.

23-11-2011_begin_sloop_pand_hertenstraat_weth._gerrit_piek_1.jpg

23-11-2011_begin_sloop_pand_hertenstraat_weth._gerrit_piek_2.jpg

23-11-2011_begin_sloop_pand_hertenstraat_weth._gerrit_piek_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Ik dacht laatst nog dat dit de perfecte lokatie voor weggeefwinkel en voedselbank zou zijn. Maargoed, men is eindelijk begonnen met iets.


    ⚠️ Meld

  2. Vraag mij af of de grond daar nog schoon is want vroeger stond daar de vatenhandel van Eilert van Berkum toen is er deze garage opgebouwd hebben de bussen van de VAD er in gezeten en toen de kringloopwinkel.Dus ben benieuwd


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.