Sloop Oosterenkstadion nu echt begonnen

Op uitnodiging van ‘Scheffer groep’ had een zeer trouwe FC Zwolle supporter vrijdagmorgen 08:00 de ‘eer’ om de ‘eerste’ echte sloophandeling met een grote sjofel te verrichten. Hiermee is de sloop echt van start gegaan. Met een paar flinke beuken, was het voormalige bezoekersvak eerst aan de beurt.


Martin had de eer de eerste handelingen met de sjofel te verrichten…

Martin: ‘Een mooi moment om het boek Oosterenkstadion te sluiten, en vooruit te kijken naar ons nieuwe stadion. Hiermee is het af, ik heb in ruim 36 jaar vele mooie en teleurstellende momenten gekend, maar ondanks alles is ‘het boek Oosterenkstadion’ er zeker een om vaak in terug te bladeren! Maar nogmaals: nu is het tijd om vooruit te kijken!

In juni gaat de Scheffergroep beginnen met de sloop van de Cruijff tribune.


Foto’s: ‘Scheffer groep’


Vrijdagavond stond het bezoekersvak er al aardig gebroken bij…
 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. martin, de eer was aan jou, het is je gegund!!!!!!!!!!!!!!!! 😛 klasse, bedankt voor alles vast en bedankt voor uwen trouwe dienst! klasse goozerd en uwen dochter en uwen vrauw ook zo!!!!!!!!!!!!!!!!!


    ⚠️ Meld

  2. Lees ik gisteren, dat het stadion voor de voetbal juli 2008 wordt opgeleverd. Wat schreef (de echte) Willem op 31 augustus 2004 bij Weblog Zwolle:

    Conclusie zou dus kunnen zijn, dat FC Zwolle niet in september 2005, maar uiterlijk in september 2008 in een nieuw stadion speelt.


    ⚠️ Meld

Reageer