Getuigen aanrijding Oldeneelallee gezocht

Zwolle – Bij een verkeersongeval op de kruising van de Hollewandsweg met de Oldeneelallee is woensdagmorgenvroeg 23 november (ongeveer 07.00 uur) een 37-jarige fietser uit de gemeente Staphorst gewond geraakt. Hij werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer reed, vanuit de richting Wijhe (Hollewandsweg), en werd aangereden door de van rechts, vanaf de Oldeneelallee, de kruising oprijdende 63-jarige autobestuurder uit Zwolle. Getuigen van het ongeval, die achter de auto reden, en nog niet met de politie gesproken hebben wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844. Naar het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Er bestaat geen kruising Hollewandseweg- Oldeneelallee. Waarschijnlijk wordt de kruising Oldeneelallee- Nieuwe Deventerwg (ter hoogte van KWS dus) bedoeld.  ⚠️ Meld

 2. Eerst werd er gesproken over kruising Oldeneelalee en Oude Deventerstraatweg , moet inderdaad Nieuwe Deventerweg zijn!
  Voor alle duidelijkheid:

  Oude Deventerstraatweg is in Schelle
  Nieuwe Deventerweg is in Ittersum bij de kringloop
  Deventerstraatweg is de straat langs het spoor (bij de Boni en Bristol)
  Deze worden vaker met elkaar verwisseld


  ⚠️ Meld

 3. Kwam gisteren terug van mijn nachtdienst en zag dat er hulpverleners bezig waren bij het verkeerslicht op de kruising nieuwe deventerweg richting het winkelcentrum Zwolle-zuid. Waarschijnlijk is de fietser Bij het oversteken geschept. Opvallend dat er 3 politieauto’s bij stonden. Normaal gesproken zie ik de politie bijna niet (m.u.v. De motoragent die aan z’n bontax “moet” komen) en nu staan er drie wagens. Da’s bijna het 1/2 wagenpark van de politie in Zwolle 🙂


  ⚠️ Meld

 4. Dan heb je de motoragent net gemist want die was er ook bij 😉 Heb dit ook gezien, de hulpverlening was al ter plaatse dat ik aan kwam rijden.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.