Kees Kraayenoord met “Waarom kerst” tour in Zwolle

Zwolle – Kees Kraayenoord doet op 22 december 2011 samen met zijn band IJsselhallen Zwolle aan. Tijdens deze Kersttour zal hij met zijn stembanden en mooie liederen weer aangename geluidsgolven produceren. De Kerstconcerten van Kees kennen een compleet programma, waarbij veel traditionele kerstliederen te horen zijn en een aansprekende kerstboodschap wordt overgebracht.

Het niveau van dit concert in Zwolle wordt nog verder opgekrikt dankzij gastzangeres Pearl Jozefzoon, die vorig jaar furore maakte tijdens haar deelname aan The Voice Of Holland. De cd die Kees vorig jaar tijdens de kersttour live heeft opgenomen, is dit jaar de “Waarom Kerst” cd geworden. De “Waarom kerst" cd is een initiatief van de EO, Agape en Alpha Nederland en heeft als doel zoveel mogelijk mensen bekend te maken met het Evangelie van Jezus Christus. Kees Kraayenoord vindt het een enorm voorrecht dat hij is gevraagd om zijn cd hiervoor beschikbaar te stellen.

“Bij een waarom kerst cd hoort een waarom kerst tour”vindt Kees. “Al jaren merken we dat onze kerstconcerten voor christenen geschikte avonden zijn om vrienden en buren die normaal misschien nooit in een kerk komen mee te nemen. Het is een laagdrempelige manier om kennis te nemen van het kerstevangelie. Muziek is ook een universele taal en veel mensen kennen de melodieën en wijsjes van de liederen die we deze avonden doen.”

Wat we ook zo fantastisch vinden is dat we mogen gaan touren met Pearl Jozefzoon.

“Toen zij in het eerste seizoen van “The voice of Holland” maar nipt tweede werd, was ik al fan”

zo zegt Kees. Wat een stem en wat een hart voor God heeft deze vrouw toch.

Een heus voorrecht voor mij, maar ook voor de bezoekers van de avonden om daar getuige van te zijn, dit wordt echt fantastisch.

We hopen u te mogen ontmoeten op dit prachtige feest. En als het al ooit gold, dan wel nu: kom en neem iemand mee!

Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via de website, kijk op www.keeskraaijenoord.nl.

Artikel delen: