De Wintertuin te gast in Museum de Fundatie

Zwolle – Zondag 11 december is Literair productiehuis De Wintertuin te gast in Museum de Fundatie. De Wintertuin heeft twee dichters, Maria Barnas en Pieter Boskma uitgenodigd om nieuw werk te maken naar aanleiding van de tentoonstelling Meer licht. Ze dragen het die middag voor en gaan bovendien in gesprek met Hans den Hartog Jager, samensteller van de tentoonstelling.

Behoudens een kaartje voor het museum zijn geen extra kosten aan deelname verbonden. Het programma vangt aan om 14.30 uur, aanmelden kan via info@museumdefundatie.nl. Naar aanleiding van Wintertuin als poëziecurator wordt ook een dichtwedstrijd georganiseerd. Iedereen mag meedoen! Schrijf een gedicht dat geïnspireerd is door de tentoonstelling Meer licht en mail je inzending vóór 5 december naar noortje@wintertuin.nl. Een vakjury beoordeelt de ingezonden gedichten. De drie beste dichters mogen hun gedicht voordragen tijdens de prijsuitreiking. De winnaar ontvangt een boekenpakket. De prijsuitreiking is op 11 december, na de voordrachten van Barnas en Boskma.

Aanvullende informatie over de dichtwedstrijd en het programma van 11 december: http://www.wintertuin.nl/producties/poeziecurator/barnas-boskma/

Artikel delen: