Creatief Zwolle krijgt podium bij bedrijfsleven

Zwolle – Creatief Zwolle krijgt een podium bij het bedrijfsleven! Voor jou is dit dé kans om bij potentiële opdrachtgevers in de schijnwerpers te komen en tegelijkertijd Zwolle als creatieve stad op de kaart te zetten!

https://youtu.be/ZOH8FraOogY

Bij de Zwolle Business van april 2012 zal een Special verschijnen over het creatief vermogen van Zwolle. In deze Special willen we het neusje van de zalm presenteren op het gebied van creativiteit in en om Zwolle. Creatieven uit diverse disciplines mogen deelnemen aan een project dat door Grote Plannen in opdracht van Kreatieve Industrie Zwolle is opgestart. Doel van dit project is om de samenwerking tussen creatief Zwolle en het regionale bedrijfsleven te bevorderen. De Special is één van de middelen om dat te bereiken.

In de Special gaat creatief Zwolle het bedrijfsleven verrassen. Onder andere met aansprekende praktijkvoorbeelden van samenwerkingen tussen creatieven en het bedrijfsleven die tot mooie resultaten hebben geleid. Alle disciplines van de Kreatieve Industrie mogen meedoen. De Special belooft daardoor één grote bron van inspiratie te worden!

Artikel delen: