Studenten zien gat in de markt met spiegelhoezen

Zwolle – Het Zwolse studenten bedrijf Car Mirror Covers is een studentenbedrijf bestaande uit zeven studenten van Christelijke Hogeschool Windesheim. De studenten volgen de opleiding Small Business and Retail management waarvoor ze een bedrijf moeten starten. Uit één van deze projecten is het bedrijf Car Mirror Covers ontstaan. Het bedrijf importeert spiegelhoezen voor auto’s en laat deze bedrukken met logo’s van voetbalclubs en bedrijven.

Car Mirror Covers ziet een gat in de markt. De spiegelhoes is een nieuwe manier voor voetbalsupporters om te laten zien dat ze achter hun club staan. Dit is een nieuwe aanvullig op de vaantjes en sjaals en alle andere bestaande producten voor de fans. Dit product geeft supporters een nieuwe manier om hun clubliefde te tonen. Car Mirror Covers probeert haar spiegelhoezen in eerste instantie aan de man te brengen bij amateurclubs, maar wil zich in een later stadium ook proberen te binden aan grotere voetbalclubs. Car Mirror Covers kan de spiegelhoezen in alle kleuren en symbolen van elke mogelijke club in Nederland laten ontwikkelen.       

Rage in Duitsland

De spiegelhoezen waren afgelopen WK al een rage in Duitsland. Zo ongeveer elke auto reed rond met een spiegelhoes van Duitsland. Car Mirror Covers probeert dit succes nu over de grens te brengen en in ons land te laten integreren. Dit doen ze zoals eerder gezegt dan niet met ons nationale elftal, maar dan met alle voetbalclubs van Nederland.

Meer mogelijkheden

Car Mirror Covers wil de spiegelhoezen ook bij andere doelgroepen proberen aan de man te brengen. Car Mirror Covers ziet tal van mogelijkheden, zo zouden autodealers de spiegelhoezen als promotiemiddel kunnen gebruiken. Ook denkt Car Mirror Covers aan muziekliefhebbers die hun liefde vaak ook uiten op hun auto zoals liefhebber van hardcore of boerenrock zoals Normaal en Mooi Wark. Liefhebbers van deze muziekstijlen dragen hun liefde vaak al uit in de vorm van nummerborden en stickers waarom dan niet in de vorm van een spiegelhoes zo redeneert Car Mirror Covers

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.