Vader en Langeler presenteren voetbal talkshow

Zwolle – De één beschikt over een grote hoeveelheid voetbalkennis, de ander over een niet te evenaren gevoel voor humor. FC Zwolle-trainer Art Langeler en stadionspeaker Peter Vader bundelden donderdagavond hun krachten tijdens een sportieve, gezellige avond in de bovenzaal van De Harmonie. Onder de naam Een Paar Apart zorgde dit sprekersduo voor een derde helft in VI-stijl. Een try-out, die door de aanwezigen goed gewaardeerd werd.

24-11-2011_peter_vader_en_art_langeler_in_gesprek_harmonie_4.jpg

Hans van Breukelen, Mario Been, Sven Kramer. Grote namen uit de sportwereld doen het al jaren. Op verenigingsavonden, bedrijfsuitjes en open dagen koppelen ze de inzichten die zij in de sportwereld opdeden, aan de dagelijkse praktijk in een bedrijf of een vereniging. Zwolle heeft vanaf heden haar eigen bijzondere duo in huis. Met de combinatie van humor en inzicht verzorgen FC Zwolle-trainer Art Langeler en stadionspeaker Peter Vader een gezellig avond in Voetbal International-stijl. Er mochten vragen gesteld worden en wie een thema in wilde brengen was daar vrij in. De mannen draaiden er hun hand niet voor om.

24-11-2011_peter_vader_en_art_langeler_in_gesprek_harmonie_1.jpg

24-11-2011_peter_vader_en_art_langeler_in_gesprek_harmonie_2.jpg

24-11-2011_peter_vader_en_art_langeler_in_gesprek_harmonie_3.jpg

Art Langeler is meer dan alleen trainer van FC Zwolle. Hij volgde diverse sportopleidingen waaronder die voor ‘sportinstructeur in het leger’. Hij gaf training aan alle niveaus tussen de D-jeugd en het betaalde voetbal, was assistent-bondscoach bij het Nederlands team onder de twintig jaar en scout/analyticus bij Jong Oranje (onder de 21 jaar). Langeler: “Wie veel praktische ervaring heeft, ontwikkelt een visie die zowel raakvlakken als grote verschillen laten zien met de gangbare ideeën over voetbal! Het mooist is om die kennis en visie te delen met iedereen die iets heeft met dit geweldige spel!”

De avond werd georganiseerd door PBN- music & events en het 6e team van CSV.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.