Tweede persoon gratis met OV

Zwolle – Ervaar het OV lanceert de speciale actie “2 voor de prijs van 1”. Rond de feestdagen kan iedereen in Gelderland, Overijssel en Flevoland voordelig kennismaken met het openbaar vervoer. Vanaf 26 november 2011 tot en met 8 januari 2012 kunnen twee personen met de bus of regionale trein reizen voor de prijs van één.

Het werkt heel eenvoudig. Eén persoon reist met een geldig vervoerbewijs (bijvoorbeeld de OV-chipkaart) en de tweede persoon kan met de speciale voucher van www.ervaarhetov.nl gratis meereizen. Met deze gratis kaart kun je samen lekker gaan winkelen. Maar ook vrienden of familie bezoeken, naar het museum, of een dagje op stap gaan. Bijkomend voordeel van het openbaar vervoer is dat je de verkeerschaos en parkeerproblematiek kunt vermijden. Ervaar het OV wil mensen kennis laten maken met de mogelijkheden van het openbaar vervoer. Via de website www.ervaarhetov.nl is een speciale voucher beschikbaar voor iedereen die voordelig wil reizen. Invullen en uitprinten is heel eenvoudig en daarna stap je gemakkelijk samen in en samen uit voor de prijs van één.

Op de website is ook een handig overzicht te vinden van alle extra koopavonden en -zondagen in Gelderland, Overijssel en Flevoland. En met de speciale OV-bestemmingswijzer krijg je tips voor een leuk dagje uit. Als je een bestemming selecteert krijg je direct een reisadvies van deur-tot-deur. De “2 voor de prijs van 1”-campagne is een actie van Ervaar het OV. Dit is een initiatief van provincies Flevoland, Gelderland, Overijssel, de Stadsregio Arnhem Nijmegen, Regio Twente en alle openbaar vervoerbedrijven in deze gebieden. Het doel van ‘Ervaar het OV’ is dat inwoners bekend zijn met de mogelijkheden van het openbaar vervoer, het proberen en ermee blijven reizen.

Artikel delen: